Hiper - Farmacia Dr.Max Iulius Mall Iasi Hiper-oferte in fiecare zi, la preturi Dr.Max de MICI

Păreri forumuri: Dr. Max a inaugurat în Iași, la Iulius Mall, Hiper-farmacia Dr. Max - un nou concept de retail farmaceutic, care beneficiază de dotări tehnologice de ultimă generație și care este primit cu opinii pozitive de către clienți. 

Hiper-farmacia Dr. Max se desfășoară pe o suprafață de 1000 mp, fiind cea mai mare farmacie din România.

In plus fata de oferta actuala disponibila in farmaciile Dr.Max, ti-aau pregatit categorii noi de produse, precum alimentatie sanatoasa ( produse bio, fara gluten), dermato-cosmetice si ingrijire personala, produse dedicate mamei si copilului si aparatura medicala.

Cei peste 80 de farmacisti si consultanti sunt gata sa te ajute cu sfaturi si Hiper-oferte in fiecare zi, la preturi Dr.Max de MICI.

hiper farmacia dr max iasi Iulius mall păreri preturi mici

Mai mult, Dr. Max iti pune la dispozitie peste 20 de case de marcat, printre care se numara si casele dedicate eliberarii produselor si medicamentelor de pe reteta compensata sau gratuita ( inclusiv reteta de la OPSNAJ ).

Vino si tu in Hiper - farmacia Dr.Max si bucura-te de o gama variata de produse si de o experienta placuta de shopping, intr-un spatiu sigur, amenajat cu grija si atentie la detalii.

Farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc si isi doreste sa aduca pacientilor din Romania ingrijire medicala accesibila si convenabila.

Prezent in 8 tari din Europa, Dr.Max este principalul lant de farmacii din Europa Centrala care se dedica imbunatatirii nivelului de sanatate al pacientilor.

In Romania suntem prezenti in peste 500 de farmacii, oferind acces la un sortiment larg de medicamente si servicii farmaceutice.