IMMUNILFLOR capsule păreri, prospect, beneficii, mod de utilizare și contraindicații

Analiză păreri Immunilflor Capsule, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp se ia, și dacă Immunilflor îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Immunilflor capsule. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Ce este și pentru ce se utilizează Immunilflor capsule

immuniflor capsule pareri prospect beneficii cat timp se ia

Immunilflor capsule este un supliment alimentar cu formulă complexă ce combină proprietățile recunoscute ale ingredientelor din compoziție echinaceea, gheara mâței, zinc și vitamina C

Extractele de echinaceea și gheara-mâței susțin mecanismele naturale de apărare ale organismului, iar vitamina C și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Produsul conține 2 miliarde de enzime per doză (culturi probiotice pasteurizate).

BENEFICII Immunilflor:

– acoperă nevoile aparatului respirator și poate acționa chiar și de la primele simptome (gheara–mâței fiind un antibacterian)

– cea mai mare parte a sistemului imunitar, aprox 70%, se află la nivelul sistemului digestiv, iar bacteriile lactice pasteurizate favorizează colonizarea cu bacterii benefice sitemului imunitar,

– vitamina C și Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

– cele 3 principii active din 2 tipuri de echinaceea determină o capacitate mai mare a organismului de rezistență la boală.

Mod de administrare

Se administreaza 1 capsula pe zi cu suficienta apa, pentru adulti si copii mai mari de 12 ani.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Contraindicat femeilor însărcinate și persoanelor cu intoleranță la lapte/lactoză sau alergice la soia.