ImunoSuport ULTRA pareri forumuri, rezumat prospect, mod de utilizare si contraindicatii

Analiză păreri ImunoSuport ULTRA, de la Naturalis, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit imunosuport, cat timp se ia, daca imunosuport ultra ingrasa si este compensat:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

ImunoSuport ULTRA pareri forum am folosit si nu ingrasa

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru intarirea imunitatii.

Ce este si pentru ce se foloseste ImunoSuport ULTRA Naturalis

ImunoSuport ULTRA conţine 2000 UI (Unităţi Internaţionale) de vitamina D3, pentru o eficienţă sporită a produsului. Vitamina D este liposolubilă, ceea ce înseamnă că se dizolvă în grăsimi sau uleiuri. 

De aceea, se recomandă administrarea în timpul meselor bogate în grăsimi, pentru a eficientiza absorbţia acesteia în organism. 

Dacă pe perioada verii această vitamină este produsă la nivelul pielii, după expunerea la razele soarelui, în sezonul rece, atunci când soarele nu mai este atât de puternic sau lipseşte cu desăvârşire, poate apărea deficienţa de vitamina D.

ImunoSuport ULTRA, datorită eliberării prelungite a ingredientelor în organism, asigură o absorbţie eficientă a acestora. În plus, conţine cele mai importante vitamine şi minerale, în doze optime, ce ajută sistemul imunitar: vitamina C,  vitamina D şi zinc.

Utilizarea regulata a suplimentelor de vitamina C scurtează durata răcelii obişnuite. Este important faptul că excesul de vitamina C este eliminat prin urină, ceea ce înseamnă că această vitamină esenţială nu reprezintă un pericol pentru organismul uman, nici în situaţia în care este luată pe o perioadă mai lungă de timp.

Zincul este vital pentru numeroase funcţii ale organismului, imunitatea fiind una dintre ele. 

ImunoSuport ULTRA conţine acest oligoelement foarte important. Specialiştii recomandă o doză medie zilnică de zinc de aproximativ 9-10 mg, în cazul femeile adulte şi de 12-13 mg pentru bărbații adulți. 

Suplimentele pe baza de zinc pot scurta cu până la 40% durata răcelii sau gripei, iar dizolvarea lentă a acestuia în organism este recomandată. Tocmai de aceea, ImunoSuport ULTRA are la bază această tehnologie de eliberare prelungită. 

Doze si mod de utilizare ImunoSuport ULTRA

Se administrează un comprimat pe zi, cu o cantitate suficientă de apă. 

Se recomandă ca ImunoSuport ULTRA să fie administrat în prima parte a zilei, ca urmare a unui efect ușor stimulant.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.