LACTOFLORA ProGastro pareri bune forumuri. Rezumat prospect, beneficii, mod de utilizare si contraindicatii.


Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele benefice ale LACTOFLORA ProGastro și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre LACTOFLORA ProGastro. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta, de calitatea si pretul din farmacii.

Parerile persoanelor care au utilizat LACTOFLORA ProGastro si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva arsurilor gastrice.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră  LACTOFLORA ProGastro este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat

Ce este si pentru ce se foloseste

pareri-forum-lactoflora_progastro

Lactoflora ProGastro restabileste echilibrul microbiotei intestinale, esential pentru buna functionare a sistemului digestiv si a intregului organism.

Indicatii Lactoflora ProGastro

  • Recomandat pentru arsurile gastrice, ajuta la normalizarea productiei de suc gastric si restabileste echilibrul microbiotei intestinale;
  • Contribuie la normalizarea productiei de acid gastric si la reducerea senzatiei de arsura;
  • Administrat impreuna cu AINS (antiinflamatoare non-steroidiene), reduce efectele adverse ale acestora asupra tractului digestiv superior.
 
Ingrediente compozitie Lactoflora ProGastro:

Complex format din 7 tulpini de bacterii benefice: 
Lactobacillus fermentum LF26, Lactobacillus paracasei LPC12, Lactobacillus rhamnosus LRH10, Bifidobacterium longum BL986, Lactobacillus acidophilus LA1063, Lactobacillus helveticus LH43, Streptococcus thermophilus ST30, Carob, Trifoi de balta.

Sigur in administrare, contine ingrediente de origine naturala.

Adminstrare - dozaj Lactoflora ProGastro

2 tablete pe zi in timpul meselor;

Se poate administra pe termen lung;

Recomandat adultilor si copiilor cu varsta peste 6 ani.

Reacții adverse si contraindicații LACTOFLORA ProGastro

Suplimentul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un supliment de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.