NEUROMION Hofigal păreri forumuri, prospect, indicații și mod de utilizare

Analiză păreri Hof Neuromion comprimate, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru ameliorarea circulației sanguine periferice deficitare fără dependență și care nu îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Hof Neuromion. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri hof neuromion forum remedii naturiste circulatie periferica

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru ameliorarea circulatiei sanguine periferice deficitare.

Conform prospectului, Hof Neuromion de la Hofigal asigură nutrienţii şi substanţele bioactive necesare suplimentării dietei pentru stimularea metabolismului neuronal şi refacerea structurilor nervoase.

HOFIGAL Neuromion este un supliment alimentar care contribuie la ameliorarea circulatiei sanguine periferice deficitare.

Prin efectul de stimulare a metabolismului neuronal, produsul are o actiune de refacere a structurilor nervoase si in consecinta de stabilizare a activitatii nervoase in general .

INDICAȚII

- polineuropatie diabetica periferica , somatica si vegetativa , precum si alte tipuri de neuropatii ( alcoolica , toxica etc.) ;
- nevroze si procese de ateroscleroza cerebrala precoce ;
- recuperari neuromotorii.

Componentul principal din compoziția Hofigal Neuromion, mio-inozitolul deține rol important in restabilirea metabolismului neuronilor prin incorporare in membrana neuronala sub forma de fosfatidil-inozitol si fosfatiditil-inozitol-difosfat pentru mentinerea integritatii structurale celulare si tisulare.

Substantele cu actiune neurotropa si cu potential de reducere al glicemiei ajuta la reglarea metabolismului glucidic, deoarece nivelul crescut al glucozei in sange constituie tulburarea biochimica primordiala in aparitia unor tulburari functionale ale structurilor neuronale;

- participa la stabilizarea activitatii celulelor nervoase, in general si a sistemului nervos periferic, in special;

- prin echilibrarea metabolismului glucidic si stimularea metabolismului neuronal asigura o influenta benefica in recuperarile neuromotorii;

- are efecte neurofiziologice favorabile in modificarile senzitive la nivelul extremitatilor;

- contribuie la normalizarea nivelului de glucoza si al lipidelor din sange;

- contribuie la ameliorarea circulatiei sanguine periferice deficitare;

- rol important pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Ingrediente per comprimat (650 mg): 100 mg tărâţe de Grâu (Triticum vulgare), 100 mg palee de Orez (Oryza sativa), 100 mg pericarp de Ardei (Capsicum annuum), 100 mg pericarp de seminţe de Floarea soarelui (Helianthus annuus), 60 mg pulbere din fructe uscate de Măceş (Rosa canina), maltodextrină, amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, talc, dioxid de siliciu (aerosil), stearat de magneziu, hidroxipropilmetilceluloză.

Mod de utilizare

Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi in primele 2 luni de tratament , apoi câte 1 comprimat de 3 ori /zi ca tratament de intretinere.

Copii intre 5-10 ani : 1/4 din doza adultilor .

Copii peste 10 ani : 1/2 din doza adultilor .


Reacții adverse și contraindicații Hof Neuromion comprimate

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

In sarcina si perioada de alaptare, la copii pana la 5 ani este necesara recomandarea specialistului.

Trebuie evitata utilizarea produsului Hof Neuromion® concomitent cu consumul de bauturi alcoolice.