NIVEA Luminous Anti Spot serum păreri forumuri alternativă Redupetin cine a folosit

Analiză păreri NIVEA Luminous Anti Spot 630 serum împotriva petelor pigmentare, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Tratament nivea cellular elasticity împotriva petelor pigmentare 30 ml, NIVEA Luminous Anti Spot sau Redupetin pareri, NIVEA Luminous Anti Spot pret farmacie:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

nivea-cellular-luminous-630-impotriva-petelor-pigmentare_pareri-forumuri

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre NIVEA Luminous Anti Spot serum 630. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva petelor pigmentare.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se utilizează NIVEA Luminous Anti Spot 630

Ingredientul anti-pigmentar patentat LUMINOUS630® acționează în combinație cu o formulă protectoare și foarte ușoară, îmbogățită cu acid* hialuronic (ce activează celulele tenului), vitamina E și filtre UVA/UVB.

O INOVAȚIE MAJORĂ, REZULTATUL A 10 ANI DE CERCETARE.
10 ani au durat studiile meticuloase, cercetările și analizele a peste 50.000 de ingrediente pentru ca oamenii de știință NIVEA® să găsească formula extrem de eficientă Luminous 630 care acționează la nivel celular.

Petele pigmentare sunt reduse, iar apariția unora noi este prevenită.

Textura tenului este îmbunătățită, iar aspectul acestuia este mai uniform și luminos.

BENEFICII

Uniformizează și luminează aspectul tenului

Formulă patentată LUMINOUS630®

Acționează asupra petelor pigmentare existente, reducând intensitatea culorii și 
dimensiunea acestora

Echilibrează producția de melanină pentru a preveni apariția unor noi pete

Are rezultate eficiente pe toate tipurile de ten, indiferent de pigment

Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic/ Formulă delicată, recomandată tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului sensibil

Mod de utilizare

Folosește produsele LUMINOUS630® de maxim 4 ori pe zi. Evită contactul direct cu ochii.


Reacții adverse și contraindicații NIVEA Luminous Anti Spot serum

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Potrivit și pentru femeile însărcinate.