Novophane K Șampon Antimătreață 125 ml păreri forumuri tratamente care elimină mătreața

Analiză păreri Novophane K Șampon antimătreață 125 ml, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit cosmetice profesionale care tratează mătreața:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,58


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a părului și scalpului.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Novophane K Șampon Antimătreață. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

ACM Sampon antimatreata Novophane K pareri forumuri

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva mătreții.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. 

Ce este Novophane K Șampon Antimătreață 125 ml și pentru ce se utilizează

Novophane.K are o acțiune complexă anti-mătreață pentru a combate mătreața severă însoțită de senzația de mâncărime. 

Complexul său antifungic care conține zinc pirition și octopirox limitează proliferarea ciupercii Malassezia, principalul agent care duce la apariția mătreții. 

Datorită uleiului esențial de ienupăr, Novophane.K elimină mătreața, împiedicând în același timp reapariția ei, și reduce senzația de mâncărime. 

Scuamele sunt eliminate cu ajutorul acidului salicilic. Scalpul este curățat fără a crea senzația de uscare, iar mâncărimea și iritațiile dispar. 

Curăță scalpul, fără a-l usca, iar mâncărimea și iritațiile dispar. Părul este curățat cu blândețe, devenind din nou frumos și fără mătreață.

Mod de utilizare

Udați părul. Aplicați Novophane.K Șampon anti-mătreață și masați delicat scalpul până la spumare. 

Lăsați să acționeze câteva minute sau urmați recomandarea medicului, apoi clătiți. În cazul contactului cu ochii, clatiți din abundență cu apă.

In perioada de atac: se utilizeaza de 2 pana la 3 ori / saptamana In perioada de intretinere: se utilizeaza de 1 pana la 2 ori / saptamana. 


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.