Păreri FlexiMobil frecție apreciată pe forumuri pentru că ameliorează durerea musculară si articulară

Analiză păreri Fleximobil frecție lotiune pentru masaj, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru durere musculară si articulară:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

fleximobil frectie pareri forum lotiune de masaj pt dureri articulare

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Fleximobil frecție . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament care calmează durerea si rigiditatea musculara.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente.

CE ESTE ȘI PENTRU CE SE FOLOSEȘTE

FLEXIMOBIL® FRECTIE, lotiune pentru masaj este un produs topic ce amelioreaza durerea musculara si articulara prin activarea microcirculatiei si producerea unui efect de incalzire la nivelul zonei afectate, in caz de:

- durere musculara si articulare generate de raceala, gripa, stari febrile sau expunerea indelungata la frig;

- febra musculara, dupa activitati sportive sau efort fizic solicitant.

FLEXIMOBIL® FRECTIE, lotiune pentru masaj prezinta o compozitie complexa care actioneaza sinergic, format din 2 compusi:

- ulei de Gaultheria procumbens, bogat in salicilat de metil (creste fluxul sanguin si temperatura locala)

- camfor (intensifica efectul de incalzire dat de uleiul de Gaultheria)

Beneficii:

- intensifica microcirculatia la nivelul pielii si produce o senzatie placuta de incalzire;
- calmeaza durerea si rigiditatea musculara;
- relaxeaza musculatura tensionata si contractata;
- sustine recuperarea musculara dupa exercitiile fizice sau efort fizic intens.

Mod de utilizare

Adulti si copii peste 3 ani: se aplica de 1-2 ori pe zi, pe pielea intacta, prin masaj usor.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.