Păreri Noile Farmacii SENSIBLU: catalog plin de produse premium pentru sănătate și frumusețe la cele mai bune prețuri

Să ne facem o părere despre noile Farmacii SENSIBLU, relansate după un re-branding ca și locurile unde: Sanatatea intalneste frumusetea,

Descopera farmacia Sensiblu, locul in care noul portofoliu de branduri pune sănătatea si frumusețea fata in fata.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre noile farmacii SENSIBLU. Am observat ca majoritatea clienților sunt mulțumiți de acesta schimbare, care aduce un plus de valoare și încredere în faptul că aici poți găsi tot ceea ce îți dorești și ai parte și de sfaturi profesionale de la specialiștii Sensiblu.

În noile farmacii Sensiblu, îți este propusă o gamă largă de produse premium, întrun cadru cu adevărat modern și sofisticat. 

noua farmacie sensiblu pareri forum catalog produse reduceri

Lasă-te îmbrățișată de noul look primitor al farmaciei care te îndeamnă să descoperi toate produsele de  care ai nevoie pentru sănătatea și frumusețea ta.

Noua farmacie Sensiblu este locul în care stau față în față produsele care te ajută să îți menții sănătatea, cu branduri precum: Solgar, Good Routine, GNC, Jamieson, ProHumano+, Walmark, Doppelherz

și 

pentru a-i da frumuseții tale curajul de a se afirma cu încredere, cu ajutorul noilor brandurilor premium: Clinique, Darphin, Origins, Glam Glow, L’Occitane, Apivita, Dr. Grandel, Doctor Babor, Academie, Institut Esthederm, OPI, Nioxin, Tigi, Wella și multe altele.


Din dorința sinceră de a-ți oferi cele mai bune sfaturi personalizate și de a te ajuta să alegi cele mai potrivite produse pentru sănătatea sau frumusețea ta, în noile farmacii Sensiblu ai la dispoziție consultanții de beauty, alături de farmaciștii bine pregătiți.

Sensiblu și-a propus sa incurajeje toate femeile din Romania sa isi faca declaratii de dragoste. 

Pentru asta, pun la dispozitie portofoliul lor de branduri noi, variate, cu produse pentru toate tipurile de ingrijire: ten, corp, unghii, par, suplimente si vitamine, produse pentru mama si copil, produse profesionale, branduri exclusive, branduri premium.

Suntem de părere că farmaciile Sensiblu sunt în pas cu vremurile si conectate la tot ceea ce apare nou în domeniul sanatatii si al frumusetii.