Păreri Quercetin Immune Complex Zenyth apreciat pe forumurile cu remedii pentru răceală, gripă, alte infecții virale

Analiză păreri Quercetin Immune Complex, 30 capsule, Zenyth , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste pentru reducerea duratei si simptomelor de raceala si gripa:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Quercetin Immune Complex Zenyth. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

Quercetin Immune Complex Zenyth pareri forumuri prospect

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Quercetin Immune Complex Zenyth și pentru ce se folosește

Quercetin Immune Complex este o formula complexa pentru sustinerea imunitatii, pentru profilaxia si tratamentul infectiilor virale. 

Produsul reuneste cei mai studiati nutrienti cu actiune pe intarirea sistemului imunitar si reducerea duratei si simptomelor racelilor, gripei si altor infectii virale. 

Este o formula deosebita, cu actiune sinergica. Vitamina C, cunoscuta drept „vitamina imunitatii“, creste eficienta quercetinei, in vreme ce quercetina este un ionofor de zinc, cu alte cuvinte permite patrunderea zincului in celule, acolo unde acesta isi exercita actiunea antivirala. 

In completarea acestora vine vitamina D3, esentiala pentru un sistem imunitar sanatos.

Quercetina, vitamina C si zincul reprezinta nu doar un sprijin pentru sistemul imunitar, ci de asemenea imbunatatesc metabolismul, sustin circulatia sangvina si ajuta la mentinerea claritatii mentale.

Beneficii și proprietăți terapeutice:

Intarirea imunitatii.
Raceala, gripa, alte infectii virale.
Sanatatea sistemului respirator.
Reducerea duratei si simptomelor de raceala si gripa.
Sanatatea sistemului cardiovascular.
Sanatatea oaselor, parului, unghiilor, prostatei.

Ingrediente/capsula: Vitamina C/acid ascorbic 500mg, quercetina (extract hidroetanolic din muguri florali de salcam-japonez - Sophora japonica/, standardizat la minim dihidrat de 95% quercetina) 250mg, sulfat de zinc monohidrat 42mg, vitamina D3/colecalciferol (100.000 UI/g) 10mg, agent de incarcare: celuloza microcristalina.

O capsula contine 500mg vitamina C (625% VNR), 15mg zinc (150% VNR), 25mcg/1000 UI vitamina D3 (500% VNR).

Mod de administrare: Cate o capsula de 1-2 ori pe zi, de preferat in timpul mesei, sau conform recomandarii specialistului.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Utilizarea de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza, pacienti cu boli autoimune se va face la recomandarea specialistului.

Contraindicat persoanelor cu terapie cu imunosupresoare sau cu intoleranta la componentele produsului.