Păreri TISALIBOUR cremă pentru îngrijirea pielii iritate şi sensibile. Rezumat prospect, contraindicații.

Distribuție păreri Tisalibour stick, 4 g, Tis Farmaceutic, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tratamente naturiste pentru îngrijirea pielii iritate şi sensibile :

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,43


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre TISALIBOUR  cremă. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Tisalibour-crema pareri forum prospect cat timp se foloseste

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru îngrijirea pielii iritate şi sensibile.

Ce este și pentru ce se folosește TISALIBOUR  cremă

Produsul curata si protejeaza local iritatiile aparute periodic si difuz la nivelul tenurilor sensibile, predispuse acneei; corecteaza urmele (cicatrici) provocate de anumite afectiuni infectioase ale pielii (cosuri, acnee).

Cremă protectoare, antibacteriană și astringentă recomandată pentru îngrijirea pielii iritate şi sensibile.

Asocierea principiilor active din extractele naturale cu oxidul de zinc şi sulfaţii de zinc şi cupru conferă produsului proprietăți astringente, antiseptice și antiinflamatorii, pentru ameliorarea și protecția epidermei afectate de eritroză sau acnee.

Baton corector cu actiune antibacteriana, antiinflamatoare si hidratanta, recomandat pentru ingrijirea iritatiilor cutanate de intindere mica.

Eficienta formularii se bazeaza pe asocierea în compoziție a principiilor active naturale din extractul de patlagina si uleiul catina cu oxidul de zinc si sulfatii de zinc si cupru.

Mod de utilizare: Se aplica local pe zona cu probleme, prin masaj usor.


Reacții adverse și c
ontraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.