Plasma Quinton Hypertonic păreri forumuri, prospect, beneficii, cât timp se ia și cine a folosit

Analiză păreri Plasma Quinton Hypertonic - Supliment mineralizant 30 fiole , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Plasma Quinton Hypertonic îngrașă, cât timp se ia Plasma Quinton Hypertonic:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre fiolele Plasma Quinton Hypertonic . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru regenerare celulară!

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

fiole Plasma Quinton Hypertonic pareri forum regenerare celulara

Ce este și pentru ce se folosește

Plasma Quinton conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre.

Quinton Hipertonic este un supliment nutritional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zonă oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. 

Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus nici un moment, pe durata fluxului tehnologic, la căldură sau contact cu metale, conservând, astfel, potențialul sau terapeutic natural. 

Toate aceste atuuri fac ca Quinton Hipertonic să fie de 100 de ani suplimentul alimentar de predilecție al femeilor însărcinate, nou-născuților si al copiilor.

Compoziție: apă marină, extrasă din ocean, din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

Beneficii:

  • Conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre
  • Permite o rehidratare eficientă la nivel celular
  • Este un modulator imunitar natural
  • Are o acțiune ponderală si infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.

Mod de administrare:         

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă), se recomandă:

– prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese

– a doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealalta după-amiaza, înainte de mese

– a treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.                                                                                                                                                              

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.