POLICOL ONE păreri forumuri, prospect, contraindicații și mod de utilizare

Analiză păreri POLICOL ONE capsule , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit policol one, policol one îngrașă :

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Policol ONE. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri policol one colesterol forum pret compensat

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva colesterolului mărit .

Ce este și pentru ce se folosește  

Combinația din compoziția sa de Orez-rosu fermentat, monacolin K, Guggul, extractele de păpădie, anghinare, Coenzima Q10 și trestie de zahăr aduce următoarele beneficii organismului:

  • contribuie la scăderea nivelului de colesterol;
  • crește nivelul HDL (colesterolul bun);
  • curăță vasele de plăci și depuneri;
  • protejează inima;
  • scade riscul de accident vascular cerebral.

Orezul roșu fermentat se regăsește în multe rețete chinezești tradiționale de secole și este un produs secundar al fermentației orezului alb, în combinație cu drojdia Monascus purpureus.

Monacolinii prezenți în orezul roșu fermentat împiedică producerea colesterolului prin inhibarea enzimei HMG-CoA reductază care produce colesterolul LDL (“rău”).

Conform unor cercetări recente, oamenii cu colesterol crescut care au luat extract de drojdie de orez roșu timp de 2 -3 luni au prezentat un nivel mai scăzut al colesterolului total și LDL, precum și al trigliceridelor. Astfel,  circulația sângelui și sănătatea cardiovasculară sunt îmbunătățite. 

Pentru a te bucura de beneficiile suplimentului alimentar Policol One se recomandă asocierea orezului roșu fermentat cu suplimente pe bază de Coenzima Q10, pentru a reduce potențialele efecte secundare asupra energiei musculare.

Crescut în India, Guggul este un copac care emană o sevă rășinoasă din inciziile din scoarța sa. Această sevă rășinoasă este procesată de către om, purificată și apoi standardizată pentru o cantitate dată din constituenții săi activi – Z și E Guggulsteroni. 

Cei doi compuși sunt steroli vegetali cu un grad ridicat de bioactivitate umană și s-a demonstrat științific că afectează multe procese biologice, inclusiv activitatea tiroidiană, gestionarea colesterolului din sânge și funcția cutanată.

În fiecare dintre aceste zone, Guggulsteronele s-au arătat în studii că sunt modulatori foarte eficienți cu o potență aproape asemănătoare medicamentului.

Guggul, un alt compus al suplimentului alimentar Policol One, este un detoxifiant natural al organismului, ajutând la eliminarea toxinelor din țesuturi, și prevenind astfel reacumularea acestora. Efectul de purificare duce la îmbunătățirea stării generale de sănătate a organismului și la susținerea sistemului imunitar.

Datorită proprietății de a  stimula activitatea metabolismului, Guggul ajută implicit la dizolvarea grăsimilor, reducerea valorilor crescute ale colesterolului, îmbunătățirea digestiei și eliminarea toxinelor din corp, fiind un bun adjuvant al regimurilor de slăbire.

Păpădia și Anghinarea din compoziția Policol ONE contribuie la funcția normală a stomacului și a ficatului. Păpădia poate normaliza nivelul de zahăr din sânge și scade colesterolul și trigliceridele, în timp ce ridică nivelul de HDL. În plus, anghinarea poate ajuta la menținerea nivelului normal al lipidelor sanguine.

Policosanolul este un compus natural, extras din tulpina trestiei de zahăr, care ajută la scăderea nivelului de colesterol LDL (colesterol rău) și a trigliceridelor din corp.

Mod de utilizare: o capsulă pe zi, cu un pahar cu apă, de preferintă în timpul mesei.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Deși este un supliment alimentar, Policol Oneconține monacolin K și nu este recomandat să se administreze în același timp cu medicamente pentru scăderea colesterolului. 

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de lumină și căldură.