Pudra Antimicotica si Antisudorifica pentru picioare păreri forumuri, mod de utilizare

Analiză păreri Pudra Antimicotica si Antisudorifica pentru picioare , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Pudra antimicotica pentru picioare, am folosit Pudra antimicotica si antisudorifica, cat timp se folosește Pudra de talc antimicotica:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Pudra Antimicotica si Antisudorifica pentru picioare. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva  impotriva transpiratiei excesive si suprimarea degradarii bacteriene a transpiratiei .


Ce este și pentru ce se folosește

pareri Pudra Antimicotica si Antisudorifica pt picioare

Produs cu actiune antipruritica si antiperspiranta, ingrijeste pielea si o protejeaza impotriva transpiratiei excesive.

Are acțiune antimicotica, antimicrobiana, antisudorifica si usor astringenta. 

Este o pudra folosita pentru ingrijirea picioarelor impotriva transpiratiei excesive si suprimarea degradarii bacteriene a transpiratiei, avand efect tonic si de curatare.

Mod de utilizare: se recomanda pudrarea labei piciorului si a zonelor interdigitale, dupa fiecare spalare si indepartarea straturilor cheratinice.

Ingrediente: Talc, zea mays starch, boric acid, zinc stearate, salicylic acid, potassium sulfate, rosmarinus officinalis oil, methylparaben, propylparaben, imidazolidinyl urea.


Reacții adverse și contraindicații Pudra Antimicotica si Antisudorifica pentru picioare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI