Septocalmin Islandica părereri forumuri, prospect, beneficii, mod de utilizare și contraindicații

Analiză păreri Naturalis Septocalmin Islandica, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre septocalmin îngrașă, cine a folosit septocalmin islandica :

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva tusei și răgușelii.

Ce este și pentru ce se folosește

septocalmin-islandica-pareri-forumuri-am folosit

Septocalmin Islandica este un supliment care protejeaza mucoasa orala si faringiana. Datorita extractului de Cetraria islandica are un efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, ajutand la combaterea tusei. 

Afectarea corzilor vocale sensibile este semnalata de prezenta raguselii. Talul de Cetraria islandica contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.

Septocalmin Islandica contine compusi care sustin sanatatea bronhiilor si ajuta in caz de tuse. Totodata, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si influenteaza in mod benefic tractul respirator.

Septocalmin Islandica se poate folosi preventiv, pentru a proteja corzile vocale sensibile, nu contine zahar si are un gust placut de coacaze negre.  

Ingrediente compoziție

Indulcitori: sirop de maltitol, sorbitol, acesulfam de potasiu; stabilizator: guma arabica; extract apos 4:1 (maltodextrina) din tal de Lichen-de-piatra (Cetraria islandica); regulator de aciditate: acid citric monohidrat; potentia- tor de aroma: coacaze negre; agenti de glazurare: ceara de carnauba, ulei de cocos, ceara de albine; colorant: antocianini.

Mod de utilizare - dozaj

Adulti si copii cu varsta de peste 3 ani: cate 1-2 drajeuri de supt de mai multe ori pe zi, in functie de necesitate. 

Drajeurile se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare. Nu se mesteca si nici nu se inghit intregi. Se consuma intre mese.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Consumul in exces sau pe perioade indelungate poate avea efect laxativ.