Sinos BronchoTUS 12+ păreri forum răceală și gripă. Rezumat prospect, beneficii, indicații și mod de utilizare.

Analiză păreri  Sinos BronchoTUS 12+ capsule, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp se ia  BronchoTUS 12+, dacă are reacții adverse sau îmgrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva tusei productive, uscată și spasmodică.

pareri sinos bronchotus 12 plus capsule contra tusei uscate

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente.

Ce este și pentru ce se folosesc capsulele de Sinos BronchoTUS

BronchoTus Sinos este un complex pe baza de plante, destinat sanatatii tractului respirator. 

Este un produs creat pe baza noilor recomandari ale Uniunii Europene pentru tratarea tusei, bazat pe incrediente naturale, fiind eficient in cazul tuturor formelor de tuse - uscata, productiva si spasmodica.

Beneficii BronchoTUS Sinos 12+

• Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar
• Eficient impotriva tusei productive 
• Amelioreaza tusea uscata si tusea spasmodica
• Imbunatateste respiratia
• Usor de administrat
 
Ingrediente:

  • Oxid de magneziu cu 60% magneziu;
  • Extract uscat 4:1 din frunze de Patlagina;  
  • Extract uscat 4:1 din muguri de Coacaz-negru;  
  • Extract uscat 4:1 din flori de Mac;  
  • Extract 4:1 din Scortisoara; 
  • Capsula (gelatina, coloranti,oxizi de fier, dioxid de titan), oxid de zinc, cu 80% zinc, stearat de magneziu (agent antiaglomeant).

Mod de administrare:

Se consuma o capsula de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului  


Reacții adverse și contraindicații Sinos BronchoTUS 12+

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.