SynoCam 200 mg păreri forumuri pastile cu Ibuprofen si Paracetamol. Mod de utilizare și contraindicații.

Analiză păreri Synocam 200 mg/500 mg, 10 comprimate filmate, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit Synocam, pentru ce este Synocam:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,43


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui medicament și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.


Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Synocam 200 mg. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat medicamentul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru durerea care necesită un analgezic mai puternic.

Ce este SynoCam 200 mg și pentru ce se utilizează

Acest medicament este adecvat în special pentru durerea care necesită un analgezic mai puternic decât în cazul administrării separate de ibuprofen sau paracetamol.

Synocam este recomandat pentru ameliorarea temporară a durerilor de intensitate uşoară până la moderată asociate cu: migrenă, cefalee, dureri de spate, dureri menstruale, dureri dentare, dureri reumatice și musculare, simptome de răceală și gripă, durere în gât și febră.

Ingrediente:

Fiecare comprimat filmat conţine ibuprofen 200 mg și paracetamol 500 mg.

Lista excipienţilor:
Nucleul comprimatului: Amidon de porumb, Crospovidonă (tip A) (E 1202), Dioxid de siliciu coloidal anhidru (E 551), Povidona K-30 (E 1201), Amidon pregelatinizat (porumb), Talc (E 553b), Acid stearic (50)
Film de acoperire: Alcool polivinilic (E 1203), Talc (E 553b), Macrogol 3350 (E 1521), Dioxid de titan (E 171)

Mod de utilizare:

Adulți: Se administrează câte un comprimat de până la trei ori pe zi cu apă. Intervalul dintre doze trebuie să fie de cel puțin 6 ore. 

Dacă administrarea unui singur comprimat nu controlează simptomele, pot fi administrate maxim câte două  comprimate de până la 3 ori pe zi. Intervalul dintre dozele unice trebuie să fie de Doza maximă este de 6 comprimate (1200 mg ibuprofen, 3000 mg paracetamol) în 24 ore.

Vârstnici:  Nu sunt necesare ajustări ale dozeiReacții adverse și contraindicații SynoCam 200 mg

Acest medicament este contraindicat:  

- La pacienții cu hipersensibilitate la substanțele active sau la oricare dintre excipienții enumerați 
- La pacienții cu antecedente de reacții de hipersensibilitate (de exemplu, bronhospasm, angioedem, astm bronşic, rinită sau urticarie) asociate cu acidul acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
- La pacienții cu ulcer activ sau cu antecedente de ulcer peptic recurent / hemoragie gastrică (două sau mai multe episoade distincte de ulcerare sau sângerare dovedite).
- La pacienții cu antecedente sau o ulcerație / perforație sau sângerare gastro-intestinală existentă, inclusiv cea asociată cu AINS 
- La pacienți cu tulburări de coagulare.
- La pacienții cu insuficiență hepatică severă, insuficiență renală severă sau insuficiență cardiacă severă (NYHA Clasa IV) 
- În utilizarea concomitentă cu alte medicamente care conțin AINS, inclusiv inhibitori specifici de ciclooxigenază-2 (COX-2) și doze de acid acetilsalicilic peste 75 mg pe zi - risc crescut de reacții adverse 
- În utilizarea concomitentă cu alte medicamente care conțin paracetamol - risc crescut de reacţii adverse grave 
- În ultimul trimestru de sarcină din cauza riscului de închidere prematură a canalului arterial cu posibilă hipertensiune pulmonară