TOP 10 remedii naturale pentru curățarea colonului păreri bune pe forumuri

Smoothie pentru curatarea colonului ➭ Hidroterapia colonului forum pret ➭ Curatarea colonului cu seminte de in ➭ Detoxifierea colonului poze ➭ Medicamente pentru curatarea colonului ➭ Alimente pentru curatarea  colonului ➭ Detoxifierea colonului forum ➭ Ceai curatarea colonului d82 păreri

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestor remedii naturale pentru curățarea colonului și afirmă că datorită lor și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre aceste remedii naturiste pentru colon. Am observat ca majoritatea comentatorilor sunt mulțumiți de acestea.

Curățare a colonului este actul de spălare sau curățare a intestinului gros . Acestea pot fi efectuate de profesioniști numiți igieniști colonici. 

În ciuda cercetărilor insuficiente pentru a-i susține beneficiile, scopul curățării colonului este de a curăța colonul de orice deșeuri stagnante, presupus toxice, încrustate pe pereții intestinului gros.

pareri forum top remedii naturiste curatarea detoxifierea colonului acasa

Posibilele beneficii ale curățării colonului includ

  • Perspectivă mentală îmbunătățită
  • Sistem imunitar îmbunătățit
  • Pierdere în greutate
  • Risc  redus de cancer de colon

Produsele de curățare a colonului pot fi luate pe cale orală sau o clisma sau irigarea colonului poate fi efectuată de un profesionist.

10 remedii naturale pentru acasă care ajută la curățarea colonului 

• Spălarea cu apă : bea multă apă și menținerea hidratată este cel mai simplu mod de a regla digestia . Se recomandă să beți șase până la opt pahare de apă călduță pe zi pentru curățarea colonului. În plus, ar fi util să mănânci fructe și legume proaspete cu conținut ridicat de apă, cum ar fi pepenele verde și roșiile.

• Spălare cu apă sărată:  este util să amesteci două lingurițe de sare de mare sau sare roz cu apă călduță și să o bei pe stomacul gol. Stimulează mișcările colonului în câteva minute. Acest lucru se poate face de două ori pe zi.

• High- fibra de dieta :  Fibrele alimentare sunt un nutrient esențial prezent în alimente vegetale întregi, sănătoase , cum ar fi fructe, legume, cereale, nuci, semințe și multe altele. Fibrele ajută la înmulțirea excesului de materie din colon. Ele pot regla constipația și intestinele hiperactive. De asemenea, stimulează bacteriile utile.

• Apa cu lamaie si miere:  Amesteca suc proaspat de lamaie, o lingurita de miere si un praf de sare cu apa calduta si bea pe stomacul gol dimineata.   

• Sucuri și smoothie-uri:  Acestea includ posturi și curățări cu sucuri de fructe și legume. Sucurile din mere, lămâi și aloe vera ajută la curățarea colonului. De asemenea, conțin substanțe nutritive care sunt benefice pentru organism.

• Probiotice :  Probioticele ajută la curățarea colonului și la stimularea bacteriilor bune din intestin. Alimente precum iaurtul, murăturile, oțetul de mere și alte alimente fermentate sunt considerate a fi bune probiotice.

• Ceaiuri din plante:  Încercarea unor ceaiuri din plante poate ajuta la sănătatea digestivă prin intermediul colonului. Ierburile laxative precum psyllium, aloe vera și rădăcina de marshmallow pot ajuta la constipație . 

• Ghimbir :  Ghimbirul stimulează digestia. Poate fi adăugat la alte sucuri, ceai sau consumat direct. O linguriță de suc de ghimbir și miere poate fi amestecată cu o cană de apă caldă. Acesta poate fi consumat o dată sau de două ori pe zi. 

• Ulei de pește :  Uleiurile de pește pot fi luate și ca suplimente . Conțin acizi grași omega-3 care sunt eficienți pentru curățarea colonului.

• Postul alimentar: a  nu mânca nimic este o metodă de curățare a colonului. Ajută rinichii și ficatul să elimine toxinele dăunătoare din organism. Apă de băut, sucuri proaspete de legume sau sucuri proaspete de fructe în timpul postului vă pot ajuta.