Tratament naturist Insomnie forum am scăpat de insomnie cu remedii naturale

Câteva informații despre Tratament naturist insomnie cronica ➣ Leacuri pentru insomnie ➣ Medicamente insomnie ➣ Tratament naturist insomnie forum ➣ Am scapat de insomnie ➣ Ce medic trateaza insomnia ➣ Tratament naturist insomnie formula as ➣ Ce boli ascunde insomnia

Există mai multe moduri în care insomnia poate fi tratată fără utilizarea medicamentelor. Acestea includ modificarea comportamentului și utilizarea de remedii naturale pe bază de plante.

Când o persoană consultă un medic despre insomnie, i se poate cere să țină un jurnal de somn timp de câteva săptămâni pentru a monitoriza obiceiurile de somn. 

Opțiunile de tratament pentru insomnia pe termen scurt sau cronică includ nu numai medicamente, ci adesea obiceiul de somn și modificări comportamentale pentru rezultate optime pe termen lung.

Evaluarea obiceiurilor de somn este importantă în gestionarea insomniei. 

Tratamentul tulburărilor de somn subiacente și, în unele cazuri, schimbarea obiceiurilor de somn pot corecta problema fără a fi nevoie de medicamente.

Tratament naturist insomnie forum am scapat de insomnie

Obiceiurile bune de somn (numite și igiena bună a somnului) ar trebui să includă:

• Ore de somn regulate

• Un pat confortabil și o cameră liniștită la o temperatură confortabilă

• O cameră întunecată

• Exerciții fizice regulate , dar nu aproape de ora de culcare sau seara târziu

• Un dormitor care nu este folosit pentru muncă, vizionarea televizorului sau alte activități care nu sunt legate de somn, altele decât sex

• Evitați stimulentele (de exemplu, cofeină sau tutun), alcoolul și mesele mari aproape de culcare (evitați cu 2-4 ore înainte de culcare, dacă este posibil)

• Mulți oameni se uită la televizor înainte de a adormi. Televizorul poate fi un mediu foarte stimulant și trebuie evaluat îndeaproape dacă se adaugă la insomnia unei persoane.

• Tehnici de relaxare precum exerciții de respirație sau yoga

• Fără un pui de somn în timpul zilei

• Încercați să beți lapte cald înainte de culcare. Este bogat în aminoacidul triptofan , care ajută la inducerea somnului.

Melatonina poate trata insomnia

Studiile au arătat că melatonina a fost eficientă în a ajuta oamenii să adoarmă la doze de 0,3 miligrame (mg). 

În unele preparate doza de melatonină este semnificativ mai mare și aceste doze mai mari s-au dovedit a fi mai puțin eficiente după doar câteva zile de utilizare. 

Cel mai frecvent efect advers al melatoninei este somnolența. Prin urmare, sarcinile care necesită vigilență (de exemplu, conducerea) trebuie evitate timp de patru până la cinci ore după administrarea melatoninei. 

Alte produse pe bază de plante: suplimentele naturale din plante , cum ar fi valeriana , mușețelul, kava kava și altele au fost promovate ca remedii pentru insomnie; cu toate acestea, siguranța sau eficacitatea acestor produse nu a fost documentată. 

Consultați-vă medicul înainte de a lua orice suplimente pe bază de plante pentru a trata insomnia.