CEAI vise placute OPTISOMN pareri forumuri. Rezumat prospect, beneficii si reactii adverse.

Analiză păreri Ceai vise placute Optisomn, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru insomnie fara dependenta si care nu ingrasa:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,49
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva insomniei.

Ce este si pentru ce se foloseste

ceai optisomn pareri forum am folosit

Melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn, la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la reglarea ritmul fiziologic al ciclului somn-veghe.

Efectul benefic se obtine in conditiile unei doze minime de 0,5 mg melatonina administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.

Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare.

Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 5 mg melatonina.

Beneficii si proprietati terapeutice:

- Contribuie la atenuarea tulburarilor de somn (Melatonina);

- Induce o stare de calm (Passiflora);

- Actiune benefica in caz de insomnie si pentru sanatatea mentala (Roinita);

- Rol in reducerea oboselii si extenuarii (Magneziu).

Ingrediente compozitie: 1 plic de 3g contine: extract din frunze de Roinita 333 mg, extract de Passiflora 100 mg; Magneziu 56,25 mg (15%*); Melatonina 5 mg.

 *VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (conf. Regulamentului 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Mod de utilizare - dozaj:

1 plic pe zi dizolvat in 150 ml apa calduta, seara inainte de culcare sau la nevoie. 

Destinat a se utiliza doar de catre adulti.


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Poate influenta reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje in primele 5 ore de la administrare. Consumat in exces, poate avea efect laxativ.