Dr.Max Complex pentru prostată păreri forumuri. Rezumat prospect, beneficii și cît timp se ia.

Analiză păreri Dr.Max Complex pentru prostată Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun supliment pentru prostată. am folosit Dr.Max Complex pentru prostată:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Dr.Max Complex pentru prostată. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri dr max complez pt prostata forum am folosit

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru sanatatea prostatei in caz de tulburari urinare.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. 

Ce este și pentru ce se folosește Dr.Max Complex pentru prostată

Dr.Max Complex pentru prostata este un supliment alimentar care contine extract de palmier-pitic si urzica, licopen, zinc, cupru, seleniu si vitamina D3.

Beneficii:

- Extractul din fructe de Palmier-pitic sustine sanatatea prostatei in caz de tulburari urinare si functia urinara la barbatii cu varsta peste 45 ani.

- Extractul din radacina de urzica sustine sanatatea prostatei.

Ingrediente compoziție: 

Ulei de Floarea-soarelui, capsula [gelatina, glicerina, apa, coloranti (oxizi si hidroxizi de fier, dioxid de titan)], extract din fructe de Palmier-pitic (Serenoa repens), cu 25% acizi grasi, extract din radacina de Urzica (Urtica dioica); emulsifiant (monogliceride si digliceride ale acizilor grasi), lactat de zinc, licopen 10%, gluconat de calciu, agent de glazurare (ceara de albine), drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita cu seleniu, sulfat de cupru, colecalciferol.

Mod de utilizare: Barbati adulti - 1 capsula zilnic.

Reacții adverse și contraindicații Dr.Max Complex pentru prostată

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Nu se recomanda copiilor. Produs este destinat exclusiv barbatilor adulti.

MAI POTI CITI