Dr.Max Ser regenerator pentru unghii si cuticule păreri forumuri, beneficii, mod de utilizare

Analiză păreri Dr.Max Ser regenerator pentru unghii si cuticule, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre feminohelp unghii dr max, produse pentru întărirea unghiilor, intaritor unghii farmacie:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a unghiilor și cuticulelor.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri dr max ser pt unghii si cuticule forum am folosit
 
Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru întărirea unghiilor.

Dr.Max Ser regenerator pentru unghii si cuticule intareste unghiile si le ofera elasticitate, hidrateaza si hraneste cuticulele

Continutul bogat de uleiuri vegetale previne deshidratarea unghiilor si cuticulelor.

Ingrediente compoziție: Mcadamia Ternifolia Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis, Silica,Calendula Officinalis Flower Extract, Paraffinum Liquidum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Parfum,Hexyl Cinnamal.

Mod de utilizare: Masati usor unghia si cuticulele. Lasati serul sa se usuce.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la orice componenta a produsului.

Utilizati produsul doar pentru uz extern.

Evitati contactul cu ochii si pielea deteriorata. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu apa.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.