HYPERICUM Antifumat pareri forum prospect beneficii, mod de administrare și contraindicatii

Media părerilor despre capsule HYPERICUM Antifumat  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cât timp se ia și dacă îngrașă. 

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. 

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. 

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

Proprietati:

Indicat în limitarea efectelor negative produse de fumatul cronic. Facilitează detoxifierea și întărește sistemul imunitar în special în cazul fumatului și a consumului cronic de alcool. 

Susține buna funcționare a sistemului respirator. Adjuvant în procesul natural de protecție și regenerare a ficatului. Acțiune antiinflamatoare, antiseptică, calmantă și astringentă.

pareri forumuri hypericum antifumat am folosit

Ingrediente:
- extract integral, 100% natural, din următoarele plante: Pedicuță (Lycopodium clavatum), Sunătoare (Hypericum perforatum), fructe de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides), frunze de Leurdă (Allium ursinum), rizomi de Obligeană (Acorus calamus), Busuiocul-cerbilor (Mentha pulegium), frunze de Salvie (Salvia officinalis), maltodextrină.

Mențiuni nutriționale: conține uleiuri volatile, caroteni, acid ascorbic, clorofilă, tanin.

VEZI AICI PREȚURI

Mod de administrare:
Pentru adulți, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. 

Cura recomandată este de 40 zile cu 7 zile pauză, după care se poate relua. Tratamentul trebuie însoțit de o voință puternică, de odihnă corespunzătoare și o alimentație sănătoasă.

Contraindicații:
Nu se administrează persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului. Nu se administrează persoanelor care suferă de hemocromatoză.

MAI POTI CITI