KAMISTAD baby gel păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de utilizare și contraindicații

Analiză păreri KAMISTAD gel 10 gr, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp se folosește kamistad gel, am folosit kamistad gel:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui medicament și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva infectiilor usoare ale gingiilor.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

pareri KAMISTAD baby gel cat timp se foloseste

Ce este și pentru ce se folosește KAMISTAD  gel  STADA

Kamistad Gel este utilizat pentru infectiile usoare ale gingiilor si mucoasei bucale. 

Doze si mod de administrare

Urmatoarele recomandari sunt valabile numai in cazul in care medicul dumneavoastra nu v-a recomandat alt mod de administrare. Pentru un tratament eficace si sigur cu Kamistad Gel, va rugam sa respectati instructiunile de mai jos sau recomandarile medicului dumneavoastra.

In ce doza si pe ce perioada de timp trebuie utilizat Kamistad Gel?

Se recomanda aplicarea a ½ cm gel din tubul de Kamistad Gel de 3 ori pe zi. 2

Cum trebuie utilizat Kamistad Gel?

Pentru tratamentul gingivitei si al disconfortului produs de protezele dentare, se aplica

Kamistad Gel la nivelul zonelor inflamate sau dureroase si se maseaza usor.

Doze la sugari si copii mici

La sugari si copii mici nu trebuie depasita doza de ½ cm gel Kamistad Gel de 3 ori pe zi, in 24 ore.

Kamistad Gel se aplica local la nivelul mucoasei bucale.

Kamistad Gel se utilizeaza pana la ameliorarea simptomelor. Nu trebuie administrate doze mari, timp indelungat fara acordul medicului.Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Ocazional, dupa aplicarea gelului, poate sa apara temporar o usoara senzatie de arsura.

Hipersensibilitate la lidocaina, la alte anestezice locale de tip amidic, la musetel sau la oricare dintre excipientii medicamentului.