METEOSPASMYL păreri forumuri beneficii, mod de utilizare înlocuitor Espumisan

Analiză păreri METEOSPASMYL 60 MG /300 MG , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Meteospasmyl pareri, Meteospasmyl inainte sau dupa masa, Meteospasmyl constipatie farmacia tei pret compensat, Meteospasmyl forum pentru colon iritabil, Meteospasmyl inainte sau dupa masa, Espumisan sau meteospasm, forum Inlocuitor meteospasmyl

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui medicament și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Meteospasmyl  Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat Meteospasmyl  si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru tulburări functionale intestinale.

Meteospasmyl pareri forumuri prospecte inlocuitor alternativa

Ce este și pentru ce se folosește Meteospasmyl capsule moi

Meteospasmyl este indicat adulţilor pentru: - ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusă de acumularea excesivă de gaze în intestin, de exemplu, flatulenţa. 

Totodată Meteospasmyl este recomandat pentru  Simptomatologia determinată de acumularea de gaze în tractul gastro-intestinal, poate fi un semn al tulburărilor funcţionale de la acest nivel, manifestându-se ca presiune sau balonare, plenitudine, eructaţie, mişcări peristaltice intestinale şi flatulenţă.

Citratul de alverina este un antispastic cu actiune directa asupra muschilor netezi.

Citratul de alverina este un spasmolitic, care are o actiune specifica asupra musculaturii netede a tractului digestiv si a uterului, fara a afecta inima, vasele de sange si muschiul traheal la doze terapeutice.

Doze si mod de administrare: Adulti: o capsula de 2-3 ori pe zi.

Ce conţine Meteospasmyl

Substanţele active sunt: citratul de alverină şi simeticona. Fiecare capsulă moale conţine citrat de alverină 60 mg şi simeticonă 300 mg.

Celelalte componente sunt: gelatină, glicerol, dioxid de titan (E171), apă purificată.Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Hipersensibilitate la alverina, simeticona sau la oricare dintre excipienti.

Datorita prezentei alverinei, au fost observate cazuri rare de urticarie, uneori cu edemul laringelui, si
cazuri rare de afectare hepatica, care se remite la intreruperea tratamentului.