Nasirus SINUS păreri forumuri, prospect, compoziție, mod de utilizare și efecte adverse

Analiză păreri Nasirus Sinus, 30 capsule, Plant Extrakt, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit Nasirus Sinus, Nasirus Sinus îngrașă și cât timp se ia, beneficii și contraindicații:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

pareri nasirius sinus capsule forum am folosit

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Nasirus Sinus. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru sănătatea mucoasei nasului și a sinusurilor.

Ingredientele naturale din compoziția Nasirus Sinus capsule contribuie Ia:

- Extractele din flori de Soc și Pelargonium susțin sănătatea tractului respirator;

- Extractele din Ciuboțica-cucului, Lumânărică și Verbină calmează iritația și au efect plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale;

- Extractul din flori de Soc susține sistemul imunitar.

Mod de utilizare - dozaj: Adulți și copii de peste 12 ani: 1-2 capsule pe zi. 

Listă ingrediente compoziție:

capsulă (gelatină, dioxid de titan); agenți de încărcare (celuloză microcristalină, maltodextrină); extract5:1 din rădăcină de Verbina (Verbena officinalis), 
extract 5:1 din flori de Soc (Sambucus nigra), 
extract 5:1 din flori de Ciuboțica- cucului (Primula officinalis), 
extract 5:1 din flori de Lumânărică (Verbascum thapsus); 
extract 5:1 din flori de Pelargonium (Pelargonium hortorum), 
extract din rădăcină de Ghințură (Gențiana scabra); îndulcitor (Iactoza).

Valoare energetică: 5,52 kJ/g respectiv 1,32 kcaI/g.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Contraindicat în caz de intoleranță la lactoză.

MAI POTI CITI