Păreri ULEI Esențial Naturist pentru tratarea Ulciorului la ochi inclusiv la copii

Din părerile de pe forumurile cu discuții despre tratament ulei esențial ulcior ochi copii, ulcior la ochi tratament naturist rapid acasă, tratament picaturi pentru ulcior la ochi am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele benefice ale remediilor naturale și afirmă că datorită acestora și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre cel mai bun ulei esențial pentru tratarea ulciorului la ochi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de folosirea uleiurilor esențiale.

Wiki: Orjeletul (denumirea populara este ulcior sau urcior) este o infectie a uneia dintre glandele sebacee de la baza unei gene, la nivelul marginii palbebrale. Aceasta infectie se poate dezvolta in interiorul (orjelet intern) sau in exteriorul (orjelet extern) pleoapei, si poate aparea la orice varsta.

Ulcior ochi tratament naturist cu Ulei de Arbore de Ceai

După cum spuneam mai sus urcioru are la bază o infecție ce poate fi tratată rapid cu un ulei esențial cu efect antibiotic, antimicrobian remarcabil, precum Uleiul Esential de Arborele de Ceai. Zona ochilor este una sensibilă, de aceea aplicarea trebuie efectuată cu grijă și în doar în DILUȚIE

pareri forum tratament ulcior la ochi cu ulei esential naturist

Vom utiliza ca ulei de Baza Uleiul de Neem – este cunoscut ca “panaceu al tuturor bolilor”, fiind folosit pentru proprietățile sale antibacteriene, antiseptice, insectifuge și inflamatorii. 

Utilizările sale terapeutice se adresează afecțiunilor pielii: acnee, piele uscată, dermatită seboreică, eczeme, ten îmbătrânit, pori dilatați.

Cum utilizam Arborele de Ceai pentru tratare ulciorului la ochi

Pasul 1 – intr-o sticluță de 10 ml, adaugam uleiul de neem pana sticluta este aproape plina ( aproximativ 10 ml )

Pasul 2 – adaugam 5 picături de Ulei de Arbore de Ceai. Agitam sticluța înainte de fiecare utilizare

Mod de aplicare tratament naturist cu Ulei de Arbore de Ceai pentru Ulcior ochi 


Se aplica DOAR pe zona umflata, o cantitate mică de ulei, cât să acopere doar infectia. Se poate utiliza o discheta demachianta pentru o aplicare facilă.

Se aplica cu ochil închis, cu grijă, fără a exagera cu cantitatea și fără a atinge ochiul. 

Se lasă se aționeze, se poate aplica de 2 ori pe zi.

ATENȚIE! Pentru copii mici cu vârsta de 3 ani, se folosește doar uleiul de Migdale ca ulei vegetal (baza) pentru diluarea Uleiului de Arbore de Ceai.