Quercetin 500mg cu Bromelaina pareri forum prospect beneficii, mod de administrare și contraindicatii


Din părerile de pe forumuri despre Quercetin 500mg cu Bromelaina am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. 

Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. 

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. 

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri quercitin cu bormelaina alevia forum am folosit

Quercetina este un bioflavonoid prezent în mod natural în fructe, legume și în diverse plante medicinale și este recunoscut pentru proprietățile sale antioxidante puternice. 

Este recomandată pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, pentru reducerea stresului oxidativ, a inflamației și a reacțiilor alergice la nivelul sistemului respirator.

Bromelaina este o enzimă naturală care potenţează asimilarea quercetinei în organism. Ajută la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea sau tratarea răcelilor, sinuzitei sau bronșitei – reduce vâscozitatea mucusului și congestia nazală. 

În produsul Quercitin 500mg cu Bromelaină Alevia, quercetina este substanţa activă extrasă din Salcâmul-japonez (Sophora japonica).

Recomandat ca adjuvant în:

Prevenirea și tratarea răcelii și gripei
Infecții respiratorii
Alergii

Beneficii

Ajută la întărirea sistemului imunitar
Ameliorează efectul alergiilor și reacțiile alergice
Protejează căile respiratorii
Protejează organismul împotriva radicalilor liberi


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI