Unguent Eryteal păreri forumuri cea mai buna crema eritem fesier. Beneficii și mod de utilizare.

Analiză păreri Klorane Bebe Eryteal unguent 75g iritație de scutec, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cea mai buna crema eritem fesier, Klorane bebe tei, crema pentru eritem fesier, crema corp bebe klorane:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui unguent pentru eritem fesier și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Klorane Bebe Eryteal unguent pareri forum iritatia de scutec

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Klorane Bebe Eryteal unguent 75g. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva eritemului fesier la bebeluși.

Ce este și pentru ce se folosește

Repara, purifica si calmeaza iritatia de scutec.

Complex CICA-Zinc Galbenelele Klorane au rol protector, calmant, reparator si benefic in mod natural pentru pielea bebelusului.

Fiecare floare este culeasa manual, din culturile proprii, garantand astfel calitatea constanta a produselor din gama Klorane Bebe.

Fara parabeni, hipoalergenic.

Indicatii: Nou nascuti si copii, trateaza si repara iritatia scutecului.

Proprietati și beneficii:

Datorita combinatiei optime de CICA-Zinc Complex (Oxid de zinc, sulfat de zinc si acizi grasi esentiali) cu extract de galbenele protector, Eryteal Unguent are actiune eficienta 3 in 1 asupra iritatiei de scutec a copilului.

Repara rapid epiderma slabita

Purifica si reduce proliferarea bacteriilor.

Calmeaza iritatia

Textura usor de aplicat, placut parfumata

Mod de utilizare: aplicati intr-un strat gros pe pielea curata si uscata, la fiecare schimbare a scutecului.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

PREȚUL: Atunci cand cumperi din farmacii sau din cabinete, prețul este ceva mai mare, dar ai posibilitatea de a achiziționa doar cantitatea de care ai nevoie. Daca optezi sa comanzi pe internet, beneficiezi adesea de un pret mai bun pe bucata, dar esti obligat sa comanzi o cutie întreagă.