Wiki păreri MORINGA: planta miraculoasă care vindecă 300 de boli și te slăbește sănătos

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestei plante medicinale, MORINGA, și afirmă că datorită ei și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Parerile persoanelor care au utilizat remediul naturist MORINGA si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva diverselor boli,

De unde cumpar moringa, Flori de moringa beneficii slăbește, Pastile moringa cine a luat, pudra de moringa păreri, Frunze de moringa contraindicații, Ceai moringa farmacia tei, iata numai câteva dintre ce se cauta pe forumuri si retelele sociale.

Oamenii de știință au fost și ei impresionați de multitudinea de beneficii pe care o singură plantă le conține, precizând în repetate rânduri că acesta este alimentul cel mai des întâlnit vreodată.

Dacă vă întrebaț ce o face atât de specială, ei bine, despre Moringă trebuie să știți că conține peste 92 de nutrienți și peste 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali.

pudra moringa pareri beneficii am slabit

Pulberea de moringa este mult mai apreciata decat frunzele proaspete, deoarece este mult mai hranitoare si, de cele mai multe ori, contine de 10 ori mai multi nutrienti decat frunzele proaspete. Pulberea este usor de stocat si de folosit, fiind solubila in apa si se poate folosi ca si ingredient in diferite si variate retete.

Mai mult de atât, doar 100 de grame de frunze de Moringa uscată au de 9 ori mai multe proteine decât iaurtul, dar și de zece ori mai multă vitamina A decât morcovii. 

Această plantă minune deține de 17 ori mai mult calciu decât laptele, dar și de 15 ori mai mult potasiu decât banana, ba chiar are 25 de ori mai mult fier decât spanacul.

De-a lungul timpului, despre Moringa s-a scris că ar deține aproape toate mineralele și vitaminele de care organismul uman ar avea nevoie, acesta este și motivul pentru care este folosită de secole întregi pentru tratarea anumitor boli.

Moringa deține chiar și recordul mondial pentru pentru planta cu cel mai mare conținut de antioxidanți, iar specialiștii din domeniu spun că această plantă miraculoasă previne mai mult de 300 de afecțiuni.

Fiind un pachet complet de vitamine si minerale, MORINGA este un supliment excelent pentru cresterea energiei si a rezistentei organismului, precum si pentru imbunatatirea concentrarii mentale

Studentii isi pot imbunatatii concentrarea, in timp de sportivii pot beneficia de pe urma acestui arbore sub forma de cresterea rezistentei in timpul exercitiilor. 

Mai mult, Moringa ajuta chiar si la pierderea in greutate, deoarece moringa ofera suficienta energie si vitalitate, incat reduce nevoia de mancare necesara cresterii energiei.

Retete cu Moringa

Populatia indiana o consuma in mod traditional ca pe un supliment, dar pee de alta parte, pudra de moringa este un excelent aditiv in multe retete, multi oameni sustinand ca ea are un gust placut de aluna. 

Pudra de moringa poate fi adaugata in frape-uri sanatoase sau sa o presarati in supe sau pe salate. Poate fi, de asemenea, folosita eficient ca un agent de ingrosare pentru supe sau sosuri. 

Modalitatea de consum cea mai raspandita este de a fi adaugata in sucuri, apa, iaurt sau in cerealele de dimineata.