ACM Sébionex gel de curățare păreri forumuri cosmetice pentru ten gras si problematic

Sentiment păreri ACM Sébionex gel de curățare, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune geluri de curățare care reglează producția de sebum:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produse cosmetic de curățare a tenului gras și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a tenului.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ACM Sébionex gel de curățare. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

ACM Sébionex gel de curățare pareri forum am folosit

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de folosire sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament cosmetic care spală ușor și temeinic întreaga față și reglează producția de sebum.

Ce este și pentru ce se folosește ACM Sébionex gel de curățare cu acid AHA

Gelul de curățare Sébionex curăță fața fără să o usuce, eliminând în același timp excesul de sebum. 

Filmul hidrolipidic al pielii rămâne intact, datorită unei combinații de baze de spălare blânde care nu conțin săpun și a unei exfolieri ușoare. Tenul rămâne curat.

Acizii AHA pot reduce apariția petelor pigmentare, a cicatricilor de la acnee și a ridurilor fine și de suprafață. 

Dermatologii sunt de părere că acizii AHA pot stimula și producția de colagen, ceea ce transformă acizii în soluții perfecte pentru tenul matur. 

Beneficii și proprietăți terapeutice

• spală ușor și temeinic întreaga față
• reglează producția de sebum
• matifiază tenul
• previne deshidratarea tenului
• nu irită pielea
• împrospătează plăcut

Mod de utilizare

Aplicați Sébionex gel de curățare pe pielea umedă dimineața și seara, masați ușor până se formează spumă, clătiți din abundență și apoi uscați. 

În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

Pentru față și corp.


Reacții adverse și contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI