Ce sunt FACTORII de TRANSFER. Pareri 4LIFE Transfer Factor Plus forumuri imunitate.

Wiki Factorii de transfer, ce sunt si ce beneficii aduc pentru sănătate. Păreri forumuri am folosit 4LIFE Transfer Factor Plus Trio-Factor Formula.

Un factor de transfer este o substanță chimică care este luată de la un om sau un animal care a dezvoltat deja protecție ( imunitate ) împotriva unei anumite boli. 

Până acum, factorii de transfer pentru diferite boli au fost produși doar în laboratoare pentru uz experimental. 

Cercetătorii susțin că factorii de transfer pot transmite imunitatea persoanelor care au nevoie de ea.

Factorii de transfer sunt utilizați cel mai frecvent pentru infecții, adesea la persoanele cu un sistem imunitar slab. 

Factorii de transfer sunt utilizați și pentru alte afecțiuni, inclusiv diferite tipuri de cancer, boala Crohn, sindromul de oboseală cronică ( SFC ) și alte afecțiuni, dar nu există dovezi științifice bune care să susțină oricare dintre aceste utilizări.

pareri 4life transfer factor trio forumla forum am folosit

Sentiment păreri  4LIFE Transfer Factor Plus Tri-Factor Formula, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente moderne pentru imunitate cu efecte secundare și contraindicații reduse:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,56


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este și pentru ce se folosește 4LIFE Transfer Factor Plus Trio Factor formula

Transfer Factor Plus reprezinta cel mai inalt nivel, fara precedent in lume, in sustinerea si modularea sistemului imunitar. 

Acesta combina factorii de transfer de la doua dintre cele mai importante surse, moleculele de colostru bovin si moleculele din galbenus de ou de gaina. 

In 2007 4Life adauga la aceasta formula inteligenta un al treilea component numit Nano Factor, facand cel mai mare pas in medicina preventiva. 

Acest produs este cunoscut in lume drept un corector imunitar natural, fara contraindicatii, care creaza sistemul de aparare in functie de nevoile corpului tau si ajunge la un echilibru perfect permitandu-ti sa te bucurati de o viata sanatoasa. 

Ingrediente compoziție 4LIFE Transfer Factor Plus: zinc (monometionina), colostru bovin (19%), galbenus de ou (8%), Cordyvant complex de polizaharide de proprietate exclusiva [IP-6 (inozitol hexafosfat) (27%), extract din boabe de soia (Glycine max) (22%), Cordyceps sinensis (6%), beta-glucani (din drojdie de panificatie) (5%), beta glucani din ovaz (1%), extract de Agaricus blazeii (3%), extract pulbere de Aloe Vera (3%), frunze de maslin (Olea europaea) (3%), Maitake (Grifola frondosa) (1%), ciuperci Shiitake (Lentinula edodes) (1%)] coaja de lamâie pulbere, stabilizator: gelatina de origine vegetala, apa.

Cine poate utiliza Transfer Factor Plus?

Oricine doreste sa isi imbunatateasca sistemul de aparare, fie bolnav sau sanatos. Nu are contraindicatii si nu interactioneaza cu alte medicamente (chimioterapie, radioterapie, hipertensiune, etc)

Mod de utilizare- dozaj: 2 capsule pe zi cu 240 ml de lichide

MAI POTI CITI