CEAI pentru fiere si rinichi ALEVIA păreri remedii pentru rinichi sănăstosi

Sentiment păreri Ceai pentru fiere și rinichi de la Alevia, raport extras din media comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit remedii pentru rinichi sănătoși, cît timp se ia și dacă îngrașă, cum se prepară ceaiul pentru pietre la rinichi:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,43


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui ceai natural pentru fiere și rinichi sănătoși și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ceaiul Alevia pentru fiere și rinichi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri ceai fiere si rinichi alevia forum remedii pietre la fiere si rinichi

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva formării pietrei la rinichi sau fiere.

Conform prospectului, ceaiul ajută la prevenirea și împiedică formarea pietrelor de la fiere și rinichi

Are efect antiinflamator și ajută la eliminarea sărurilor din căile urinare.

De asemenea susține buna funcționare a căilor biliare, stimulează secreția și eliminarea bilei și reduce disconfortul abdominal.

Ingrediente compozție

Părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) 35%, frunze de Mentă (Mentha piperita) 25%, flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) 25%, părți aeriene de Troscot (Polygonum aviculare) 15%.

Coada-șoricelului sste bogata in tanin, ulei volatil, flavone, acid cafeic si clorogenic, compusi azotati cu actiune imunomodulatoare. Sustine functia digestiva si regleaza motilitatea gastrointestinala ajutand la eliminarea gazelor. Sustine circulatia venoasa.

Mușețelul este recunoscut pentru actiunea antispastica, antiinflamatorie, carminativa si antialergica. Sustine o digestie sanatoasa, sanatatea stomacului si buna functionare a intestinelor.

Mod de administrare și preparare

Mod de preparare
Infuzie din 1 plic la 200ml apă, se acoperă și se lasă 3-5 minute.

Mod de adminstrare
3 căni pe zi. Durata unei cure este de 2-3 luni sau conform recomandării medicului.


Contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI