Dr.Max Ceai pentru glicemie normala din plante pareri forumuri am folosit. Rezumat beneficii si mod de utilizare.

Sentiment păreri Dr.Max Ceai pentru glicemie normala din plante, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste pentru scaderea glicemiei cine a folosit si cat timp se utilizeaza:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment natural pentru scaderea glicemiei și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri Dr.Max Ceai pentru glicemie normala din plante daca ingrasa

Ce este si pentru ce se foloseste

Dr.Max Ceai din plante pentru glicemie normala este un supliment alimentar sub forma de ceai cu un continut de amestec din plante, ambalat in plicuri individuale, care prin proprietatile substantelor active continute de acestea contribuie la mentinerea unui nivel normal al glicemiei in sange.

Beneficii:

- Afinele si scortisoara contribuie la mentinerea nivelului normal de glucoza in sange.

- Papadia sustine digestia si contribuie la functionarea normala a tractului intestinal.

Ingrediente compozitie: Parti aeriene si radacina de Papadie (Taraxacum officinale) (25 %), parti aeriene de Afin (Vaccinium myrtillus) (25 %), parti aeriene de Ciumarea (Galega officinalis) (20 %), Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) (20 %), teci de Fasole (Phaseolus vulgaris) (10 %).


Mod de utilizare: 

Se toarna apa clocotita (¼ l) peste un pliculet de ceai si se lasa la infuzat timp de 10 minute. 

Se consuma 2-3 cani cu ceai pe zi.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Nu se recomanda copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

MAI POTI CITI