IDEAL Collagen Serum ser restructurant pareri forumuri, beneficii, mod de utilizare

Analiză păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Ideal collagen Serum cine a folosit, ser ideal collagen + night cat timp se foloseste, Creme fiterman pareri adevarate:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de hidratare a pielii.

pareri IDEAL Collagen Serum ser forum produse doctor fiterman

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre IDEAL Collagen Serum ser restructurant . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament cosmetic pentru hidratarea in profunzime a pielii.

Conform prospectului, Ideal Collagen Serum, ser restructurant reda luminozitatea tenului, restructureaza conturul fetei cu 29,59% si hidrateaza pielea in profunzime. 

Dupa o luna de aplicare, nivelul de hidratare a pielii creste cu 31,44%, iar pielea devine neteda, catifelata si matasoasa.

Avand o textura fina si matasoasa, Ideal Collagen Serum, ser restructurant patrunde in piele instant si lasa tenul catifelat timp indelungat.

AVANTAJE si BENEFICII

Textura pielii este vizibil netezita, iar liniile fine si imperfectiunile sunt reduse

Pielea refecta mai bine lumina si are un aspect uniform, revitalizat si stralucitor.

Datorita texturii ce patrunde rapid in piele, Ideal Collagen Serum, ser restructurant poate constitui o baza excelenta pentru machiaj. Ideal Collagen Serum, ser restructurant nu contine parabeni si alergeni.

Glicogenul marin din compozitia IDEAL Collagen Serum ser asigura sursa de energie utilizata pentru activitatile de refacere si de aparare a pielii, ajuta la cresterea consumului de oxigen pentru pielea stresata si nu in ultimul rand contribuie la refacerea pielii devitalizate si uscate.

Mod de utilizare

Alege pentru rutina de ingrijire o crema ce se potriveste tenului tau. Pentru tenul tanar, recomandam Ideal Soft Collagen, gelul-crema 20+ cu o textura lejera, special formulata pentru tenul tanar, care penetreaza instantaneu, fara a astupa porii. 

Pentru tenul activ, Ideal Active Collagen, crema de zi 30+ imbunatateste tonusul si elasticitatea, creste fermitatea si hidrateaza intens. 

Tenul matur are nevoie de Ideal Supreme Collagen, crema de zi 45+ cu textura bogata, nutritiva, ce penetreaza rapid fara a lasa tenul gras. 

Foloseste Ideal Collagen + Eye, crema contur ochi ce pentreaza rapid, umple ridurile fine si diminueaza vizibil cearcanele si pungile de sub ochi.


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.


MAI POTI CITI