IMUNOKID sirop cu miere păreri forumuri, beneficii, contraindicații și mod de administrare

Sentiment păreri IMUNOKID sirop cu miere pentru copii FarmaClass, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se ia imunokid sirop, am folosit Imunokid, dacă are :

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

pareri imunokid sirop forum am folosit

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele benefice ale Imunokid și afirmă că datorită lui au îmbunătățit starea de sănătate a copiilor lor.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Imunokid sirop cu miere. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru  creșterea capacității de apărare a organismului copilului la infecții.

Ce este și pentru ce se folosește IMUNOKID sirop cu miere

ImunoKid se recomandă pentru creșterea capacității  de  apărare  a  organismului  copilului  la agenți infecțioși; este eficient în caz de gripă și răceală și în stări de convalescență  după  îmbolnăviri; susține creșterea și dezvoltarea armonioasă a organismului.

Siropul conține combinația eficientă de extracte  biologic  active  care  determină  creșterea capacității de apărare a organismului copilului la infecții bacteriene, virale.  

Extractul  de  Echinacea este  imunomodulator,  imunostimulant:  crește  capacitatea  de  apărare  nespecifică prin  creșterea semnificativă a fagocitozei,  crește  activitatea  celulelor  polimorfonucleare cu 27% și eliberarea limfochinelor prin limfocitoză cu 180%, stimulează  fibroblaștii. Este antiviral  (prin echinacozide).

ImunoKid este un imunostimulator blând,  eficace  mai  ales  în  cazul  îmbolnăvirilor  gripale. 

Extractele vegetale aduc în plus un aport de vitamine și minerale (complex B, vitamina C, E,  PP,  Ca, K, Fe, Mg,P)   care  ajută  la  creșterea  și  dezvoltarea  armonioasă  a   organismului   la   copii.   

Este antioxidant și adaptogen crescând capacitatea de apărare a  organismului  la  diverși  agenți  infecțioși cât și la stres.

Mod de administrare - dozaj:

- copii 1-3 ani: 2.5 ml x 2/zi,

- copii 4-7 ani: 5ml x 2/zi,

- > 7 anii: 7.5ml x 2/zi

Durata recomandata de administrare este de 20 de zile.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.