ISO Whey Gold Edition pareri forumuri beneficii, mod de administrare si contraindicatii

Sentiment păreri ISO Whey Gold Edition hidrolizat cu o proporție de 82% proteine şi aminoacizi, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre ce inseamna whey protein, cat timp se ia forum am folosit:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment pentru sportivi și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ISO Whey Gold Edition. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun supliment care te ajuta să-ți dezvolți musculatura în mod eficient și armonios, accelerând volumizarea, definirea și recuperarea țesuturilor afectate în urma antrenamentelor.

pareri iso whey gold forum proteine pentru sportivi

Ce este si pentru ce se foloseste Iso Whey Gold Edition

Versatil și, totodată, eficient, acest supliment nutritiv prezintă numeroase beneficii pentru consumatori, în special datorită gamei diverse de ingrediente din formula sa. 

Proteinele cu o valoare biologică ridicată te vor ajuta să-ți dezvolți musculatura în mod eficient și armonios, accelerând volumizarea, definirea și recuperarea țesuturilor afectate în urma antrenamentelor.

Glutamina din compoziția Iso Whey Gold Edition te va ajuta să crești masa ta musculară și nivelul tău de forță, precum și să fortifici sistemul tău imunitar, alimentând și energizând anticorpii organismului. 

De asemenea, teanina va îmbunătăți nivelul tău de atenție și concentrare, scăzând riscul accidentărilor și îmbunătățind rezultatele antrenamentelor. Metionina va spori producția de glicogen și glucoză din organism, crescând nivelul tău de energie și performanțele din sala de antrenament.

Cum se administrează Iso Whey Gold Edition

Doza optimă de Iso Whey Gold Edition este de o măsură sau 37 de grame din produs, ce pot fi amestecat cu 150ml de apă sau lapte, în funcție de gusturile tale.

Când ar trebui să consumi Iso Whey Gold Edition

Cele mai potrivite momente pentru a consuma Iso Whey Gold Edition sunt dimineața, după ce te trezești, și imediat după finalizarea antrenamentului. 

In acest mod, vei putea crește nivelul tău de energie și performanță din timpul antrenamentului și vei putea accelera procesul de recuperare de la finalul acestuia, cu un efect important asupra rezultatelor.


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

PREȚUL: Atunci cand cumperi din farmacii sau din cabinete, prețul este ceva mai mare, dar ai posibilitatea de a achiziționa doar cantitatea de care ai nevoie. Daca optezi sa comanzi pe internet, beneficiezi adesea de un pret mai bun pe bucata, dar esti obligat sa comanzi o cutie întreagă.

MAI POTI CITI