Kérastase Résistance Bain pareri șampon forum cresterea parului

Analiză păreri Kérastase Résistance Bain Extentioniste șampon stimulator cresterea parului, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se foloseste, beneficii si mod de utilizare, ingrijire păr fragil, cu vârfurile despicate, par uscat:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs cosmetic și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a parului.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre samponul Kérastase Résistance Bain. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizaree sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva caderii parului.

sampon kerastase resistance bain pareri forum caderea paraului

Samponul pentru creșterea și fortificarea părului Kérastase Résistance Bain Extentioniste pătrunde adânc în profunzimea firului de păr și îl protejează în timpul creșterii, pe toată lungimea.

Formula specială este îmbogățită cu complexul activ Creatine R, care mărește rezistența și flexibilitatea părului. 

Aminoacidul taurină promovează un scalp sănătos. Părul dvs. poate atinge astfel lungimea ideală, fără ruperi inutile.

Caracteristici, beneficii si proprietăți terapeutice:

- fortifică structura cuticulei părului - de la rădăcini până la vârfuri

- regenerează forța naturală a cuticulelor părului  

- curăță delicat scalpul și promovează microbiomul său sănătos

Ingrediente compozitie:

Creatine R - un complex exclusiv, de creatină și ceramide

Creatină – pătrunde adânc în interiorul firului de păr și îl fortifică

Lipidele favorizează regenerarea scalpului

Taurină - aminoacid cu funcție protectoare, promovează un scalp sănătos

Mod de utilizare - aplicare - dozaj:

Aplicați șamponul pe părul umed și creați o spumă bogată și aerată, în timp ce savurați aroma sa plăcută. Apoi clătiți temeinic părul.

 Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.