MAXISTIM M pareri forumuri am folosit, rezumat prospect, beneficii si contraindicatii

Analiză păreri MAXISTIM M capsule, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre maxistim ingrasa, cat timp se ia maxistim:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor de sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate in general ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Maxistim M. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

maxistim m pareri forum cum se foloseste preturi

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care cu adevarat merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste MAXISTIM M

Sinergie: 8 ingrediente active care se completează și își intensifică reciproc efectul.


Eficacitate: acțiunea și siguranța tuturor ingredientelor au fost testate în numeroase studii preclinice și clinice.

Calitate: formule botanice brevetate, extracte naturale și nutrienți valoroși într-o formulă eficientă produsă în Spania conform celor mai stricte standarde și cerințe UE.
EnoSTIM® este o combinație botanică unică cu extract de șofran, fortificată cu antioxidanți din fructe, distinsă cu premiul Natural Ingredients pentru ingredient în 2019 la categoria „Îmbătrânire sănătoasă”.

Compoziție (in 1 capsula):

Colții babei (Tribulus Terrestris) - 75 mg din care 30 mg de saponine

Muira Puama - 75 mg

TESTOFEN® - 75 mg din care 37,5 mg de saponine

Propionil-L-carnitină - 75 mg

EnoSTIM®, combinație de:

- extract de măr;
- etract de viță de vie;
- extract de șofran

50 mg din care 45 mg de polifenoli

Extract uscat de rădăcină de maca (Lepidium meyenii)  - 50 mg din care 1,5 mg de glucozinolat

L-arginină - 50 mg

OptiZinc® - 3 mg

Mod de administrare - dozaj

Maxistim M se ia doar o dată pe zi. 

Fiecare capsulă este compusă dintr-un cocktail valoros de 8 ingrediente active cu beneficii validate clinic.


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

A nu se utiliza de către copiii sub 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

MAI POTI CITI