OSTEOHELP Complet păreri forumuri complex cu 6 minerale, beneficii, mod de utilizare și contraindicații

Sentiment păreri Osteohelp Complet ER – Calciu + Magneziu + Zinc + Cupru + Mangan + Seleniu + Vitamina D3 , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale pentru protejarea integrității și densității osoase, precum și pentru reducerea riscului apariției fracturilor:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a oaselor.

pareri osteohelp complet forum am folosit daca ingrasa

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva densității osoase scăzute .

Ce este și pentru ce se folosește Osteohelp Complet ER - Complex cu 6 Minerale

Osteohelp Complet ER din gama MARNYS oferă organismului dozele optime de nutrienți pentru protejarea integrității și densității osoase, precum și pentru reducerea riscului apariției fracturilor. 

Capsulele cu eliberare prelungita sunt concepute pentru a fi digerate treptat, iar conținutul de nutrienți din interiorul lor este eliberat în doze potrivite, într-un mod favorabil absorbției pe o perioadă mai lungă, ceea ce eficientizează în mod semnificativ administrarea acestora, precum și efectele.

Ingrediente active concentrație 1 capsulă

  • Calciu (Carbonat de calciu) – 267 mg 
  • Magneziu (Oxid de magneziu) – 100 mg 
  • Zinc (Gluconat de zinc) – 3.33 mg 
  • Cupru (Gluconat de cupru) – 333 mcg 
  • Mangan (Gluconat de mangan) – 167 mcg 
  • Seleniu (Selenit de sodiu) – 16.7 mcg 
  • Vitamina D3 (Colecalciferol) – 3.33 mcg 

Magneziul îndeplinește o mulțime de roluri în organism, protejând sistemul osos, sistemul muscular, dar și pe cel nervos, în timp ce Vitamina D3 stimulează absorbția calciului. Astfel, Calciul, Magneziul și Vitamina D3 sunt cheia protejării densității osoase.

Mod de utilizare -dozaj

Se consumă 1 capsulă pe zi, de preferință înainte de prânz.


Reacții adverse și c
ontraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.