Păreri L-Carnitină Lipozomală 3000 mg forum prospect CARNITIN 3000 Marnys, beneficii si contraindicatii

Sentiment păreri fiole CARNITIN 3000 – L-Carnitină Lipozomală cu 3000 mg, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am slăbit cu  L-Carnitină Lipozomală , cât timp se ia, preturi farmacie:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment cu carnitină lipozomală pentru slăbire și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.


Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri carnitin 3000 lipozomal form am folosit pt slabire

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre L-Carnitină Lipozomală cu 3000 mg. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament natural pentru arderea grăsimilor și slăbire sănătoasă și eficientă.

Aceștia sunt de părere că tehnologia Lipozomală permite cea mai eficientă Absorbție și are o contribuție majoră în Procesul de Ardere a Grăsimilor!!!

CARNITIN 3000 din gama MARNYS® este un supliment lipozomal de ultimă generație. Conține 3000 mg tartrat de L-Carnitină la doza zilnică, un ingredient natural care joacă un rol esențial în metabolismul energetic și contribuie în mod eficient la arderea grăsimilor, transformându-le în surse de energie.

L-Carnitina este un adjuvant utilizat pe largă scară largă atât de sportivii profesioniști, cât și de persoanele cu un stil de viață activ. Întrucât circa 98% din totalul carnitinei se găsește în mușchi, aceasta este esențială pentru întregul sistem muscular.

L-carnitină tartrat – 3000 mg / 25 ml

Excipienți: apă purificată, fructoză, acidifiant (hidroxid de sodiu), emulsificatori (polisorbat 20, fosfatidilcolină), aromă de lămâie, conservant (sorbat de potasiu), îndulcitor (sucraloză).

Mod de utilizare - dozaj și administrare

Se consumă 1 Fiolă pe zi cu o oră sau două înainte de antrenament sau înainte de micul dejun.

A nu se depăși doza zilnică!

Reacții adverse și contraindicații

Îti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.