Produse ACADEMIE pareri forumuri cosmetice: Crema Tratament cu Acid Hialuronic Academie Derm Acte

Analiză păreri  Crema tratament pentru fata Academie Derm Acte Hydratante Survitaminee cu acid hiluronic , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Tratamente academie creme pareri, fond de ten academie pareri, crema contur ochi academie farmacia academia produse:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui tratament cosmetic Academie și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a tenului.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Crema tratament pentru fata cu acid hiluronic Derm Acte Hydratante Survitaminee AC8029. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareriCrema Tratament cu Acid Hialuronic Academie Derm Acte

Parerile persoanelor care au utilizat produsul Academie si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru tenul deshidratat, fara suplete si luminozitate

Ce este si pentru ce se foloseste Crema tratament pentru fata cu acid hiluronic Derm Acte Hydratante Survitaminee

Crema intensiv hidratanta, care ofera pielii un cocktail de energie intensa, potrivita pentru tenul deshidratat, fara suplete si luminozitate. Crema tratament inspirata de mezoterapia faciala din medicina estetica.

Beneficii si proprietati terapeutice

➢ emulsie submicronica incapsulata, care are un dublu avantaj: faciliteaza penetrarea ingredientelor active in piele mai rapid si mult mai in profunzime asigurand, prin urmare, difuzia optima a acestora in inima celulelor, cu un plus de eficacitate;

➢ ideala post-tratament mezoterapie sau mezolift;

➢ testata sub control dermatologic;

➢ redensifiaza, corecteaza semnele de oboseala si hidrateaza intreaga zi.

Ingrediente active compozitie:

➢ Complex vectorizat similar mezoterapiei, livrat in piele cu ajutorul [SME] Emulsion Technology: calmeaza, hidrateaza si regenereaza;

➢ Acid hialuronic cu masa moleculara mica: hidrateaza in profunzime;

➢ Acid hialuronic fragmentat: efect de umplere.

Mod de aplicare: Dimineata si/sau seara, pe pielea curata, se aplica cu miscari usoare de masaj pe fata, gat si decolteu.


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI