QVIT DEFENSE pareri forumuri, rezumat prospect, beneficii si contraindicatii

Sentiment păreri QVIT DEFENSE , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit qvit defense, qvit defenese preturi catena, qvit defense ingrasa:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,48
3. Opinii Neutre - 0,51


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Qvit Defense. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Ce este QVIT DEFENSE si pentru ce se foloseste

QVIT DEFENSE – reprezintă o combinație unică de antioxidanți – resveratrol, coenzima Q10, seleniu și vitamina D care se administrează într-o formă farmaceutică unică

pareri qvit defense forum am folosit

QVIT DEFENSE este un supliment alimentar inovativ dezvoltat în Suedia cu ambiția de a îmbunătăți absorbția vitaminelor. 

Filmele bucale cu vitamine sunt pelicule subțiri, pe care le lipiți pe interiorul obrazului sau în zona palatină („cerul gurii”), ceea ce permite absorbția vitaminelor prin mucoasa bucală fără a fi necesar să ajungă în stomac.

QVIT DEFENSE conține RESVERATROL în cea mai pură formă cu cea mai înaltă biodisponibilitate, întrucât este obținut printr-un proces tehnologic de fermentație care nu implică plante crescute în soluri cu risc de contaminare.

BENEFICII

• asigura protecția aparatului cardiovascular, prin coenzima Q10

• ofera tripla protecția celulară față de stresul oxidativ – efect anti-îmbătrânire

• participa la menținerea unui sistem osos și muscular sănătos, rol atribuit Vitaminei D

• asigura susținerea tonusului și a vitalității

Compoziție

Agenți de îngroșare (alginat de sodiu), trans-resveratrol, coenzima Q10, selenat de sodiu, colecalciferol (Vitamina D), agenți de îngroșare (xilitol, sorbitol, glicerol), apă, aromă (ulei de menta).

Mod de administrare

1.  Lipiți un film bucal în interiorul obrazului sau în zona palatină („pe cerul gurii”).

2.  Filmul se dizolvă în 3-5 minute, fără a fi nevoie de alte lichide.

3.  Doza recomandată pentru adulți este de 2 filme bucale pe zi, administrate dimineața și seara.

Reacții adverse si contraindicații

Iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.

A nu se administra concomitent cu tratamentul cu warfarină fără consultul medicului. A nu se depăși doza zilnică recomandată de 2 filme bucale pe zi. 

Acest supliment alimentar conține îndulcitor. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

MAI POTI CITI