REVIDOX ADN pareri forumuri, rezumat prospect, beneficii si contraindicatii

Analiză păreri REVIDOX ADN , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se ia Revidox ADN, daca ingrasa si care este inlocuitorul:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Revidox ADN. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva imbatranirii celulare.

revidox adn pareri forum am folosit


Ce este si pentru ce se foloseste REVIDOX ADN

Revidox ADN este indicat pentru a vă proteja și repara ADN-ul, contribuind în același timp la sinteza normală și la replicarea de noi structuri ADN, protejând celulele de deteriorarea oxidativă.

Ajută la reducerea oboselii și oboselii.

Vă ajută să vă protejați sistemul imunitar TRIPLE ACTION ZINC SELENIUM ȘI VITAMINA C ȘI B2

Ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

BENEFICII 

Imunoprotector eficient prin a sigurarea sintezei normale a AND-ului, ajutand la prevenirea infectiilor, la dezvoltarea si buna functionare a celulelor imune.

Puternic antioxidant prin mecanisme complexe de protectie i mpotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi prin sinergia tuturor compusilor.

Sustine sanatatea organismului prin reglarea respiratiei celulare, ceea ce intarzie procesul de degradare al celulelor

Are efect energizant prin procesarea si transformare a nutrientilor din alimente in energie redand tonusul necesar desfasurarii activitatilor zilnice.

Mod de administrare

O capsulă pe zi de Revidox ADN la micul dejun cu un pahar de apă sau alte lichide.

Ingrediente compozitie

Extract de struguri - Antioxidant si vasodilatator prin continutul ridicat de polifenoli

Resveratrol - Puternic antioxidant capabil sa capteze radicalii liberi reducand sau evitand deteriorarea moleculelor precum proteine lipide sau ADN)

Extract de rodie - Antioxidant prin combarea combaterea stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi. Antiinflamator prin imbunatatirea functiei endoteliale si nivelurilor anumitor citokine proinflamatorii imbatranirea inflamatorie

Seleniu  - Antioxidant prin protectia membranelor celulare si acizilor grasi ce combat radicalii liberi

Zinc - Imunoprotector prin sustinerea sintezei normale a ADN ului. Ajuta la prevenirea infectiilor prin dezvoltarea si buna functionare a celulelor imune
Ajuta la reducerea simptomelor asociate racelii si imbunatatirea simtului gustativ si olfactiv

Vitamina C - Antioxidant fiziologic ce ajuta la mentinerea unui sistem imunitar functional

Vitamina B2 riboflavine (100 %VRN) - Asigura energía necesara functionarii celulelor organismului prin reglarea respiratiei celulare.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

A nu se administra copiilor sub 12 ani sau în timpul sarcinii sau alăptării.

MAI POTI CITI