SER Acid Hialuronic Juvederm Voluma pareri forumuri, beneficii si mod de utilizare

Analiză păreri Serum Acid Hialuronic Juvederm Voluma , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit Acid Hialuronic Juvederm Voluma:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui tratament cosmetic profesional și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a tenului.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre SER Acid Hialuronic Juvederm Voluma. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru conturarea faciala in zona obrajilor, a barbiei

pareri forumuri Serum Acid Hialuronic Juvederm Voluma


Exista 3 produse bazate pe tehnologia Vycross: Juvederm Volbella, Juvederm Voluma si Juvederm Volift. Aceste fillere au caracteristici speciale si sunt recomandate pentru tratamentul unor zone specifice:

Juvederm Voluma este proiectat cu tehnologia VYCROSS pentru a restabili si imbunatati volumul cu usurinta, forma naturala, a conturarii faciale in zona obrajilor, a barbiei si altele.

Juvederm Voluma contine o combinatie de Lidocaina si Acid Hialuronic cu greutate moleculara joasa pentru a imbunatati eficienta reticularii lantului de HA.

Procedura de injectare a Juvederm Voluma dureaza aprox 15-30 minute si de obicei se utilizeaza si o crema anestezica pentru reducerea disconfortului. Persoanele care sunt gravide sau alapteaza nu trebuie sa utilizeze Juvederm Voluma.

Pacientii pot vedea rezultatele instantaneu dupa doar un singur tratament.

De asemenea, Juvederm Voluma contine lidocaina pentru reducerea durerii, iar durata aproximativa a rezultatelor utilizarii Juvederm Voluma fiind de 15-18 luni.

O cutie Juvederm Voluma cu Lidocaina contine 2f x 1ml, Lidocaina /Acid Hialuronic 3 mg/24mg/1ml


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.