SOMN USOR Hofigal pareri forumuri remedii naturale insomnie cine a folosit si nu da dependenta

Sentiment păreri Hofigal Somn Usor, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre opinii somncontrol cu somn usor, cat timp se ia si ce beneficii si contraindicatii are, somn control fara dependenta:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament naturist împotriva insomnie si altor probleme cu somnul.

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca Somn Contro;l este un produs naturist de calitate care merita cumpărat.

pareri somn usor hofigal forum suplimente naturiste insomnie

Ce este si pentru ce se foloseste

Supliment nutritiv natural continand un complex de principii active prin asocierea de plante care au actiune sinergica cu proprietati sedative în starile de disfunctii nervoase si stari de emotivitate crescuta, anxiolitica, antispastica în tulburari digestive, usor hipotensiva si revigoranta.

Confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic.  

Recomandari: 

- adjuvant pentru ameliorarea starilor de disfunctie neuropsihica: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative si tulburari de menopauza;
- colite, gastrite;
- revigorarea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj insotite de perturbari în inducerea si calitatea somnului.


Compoziție per comprimat (1070mg): 

400 mg pulbere din radacini uscate de Valeriana (Valeriana officinalis), 100mg pulbere din flori uscate de Levantica (Lavandula angustifolia), 100 mg pulbere din parti aeriene uscate de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), 40 mg extract din radacini de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), amidon de porumb- agent de incarcare, pulbere din fructe de Dovleac - Curcubita pepo, colorant, hidroxipropilmetilceluloza- emulsifiant, miere-indulcitor si talc- agent de glazurare. 

Mod de administrare

Adulţti: 1-2 comprimate oblong seara cu 2 –3 ore înainte de culcare, pentru cel mult 6 saptamano sau la recomandarea specialistului; se poate relua dupa o pauza de minim 30 zile. 

Copii 5- 12 ani: 1⁄2  comprimat seara inainte de culcare, in stari de agitatie sau emotivitate crescuta, numai la recomandarea specialistului. 

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Se evita consumul de alcool in perioada administrarii produsului. 

Nu se recomanda conducatorilor auto si/sau de utilaje deoarece favorizeaza instalarea somnului, scaderea atentiei, a reflexelor si a puterii de concentrare.

Nu se administreaza concomitent cu preparatele barbiturice si benzodiazepine.

MAI POTI CITI