STAMATIN imunitate pareri forum prospect beneficii, compozitie si cum se utilizeaza

Analiză păreri medicament STAMATIN pentru imunitate, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre stamatin dr max cat timp se ia, stamatin imunitate ingrasa, stamatin emag, am folosit stamatin catena:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru intarirea imunitatii.

pareri stamatin imunitate forum am folosit

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se folosește STAMATIN

Stamatin este un supliment alimentar pentru un sistem imunitar sanatos si care functioneaza bine. 

Continand doar ingrediente naturale si o formula speciala IMN3X, Stamatin va mentine intr-o forma fizica si psihologica buna in fiecare zi.

Beneficii si indicatii

Stamatin este indicat in perioadele de imunitate slabita si cand apararea organismului este provocata de 
factori externi.

Stamatin stimuleaza raspunsul imun impotriva atacurilor externe in perioadele de infectie cu gripa si virus

Mentine un sistem imunitar care functioneaza normal

Ingrediente compozitie:

Isatis tinctoria 250 mg, Pelargonium sidoides 15 mg, Vitamina c 200 mg, Zinc 5 mg. 

Mod de administrare:

Pentru sistemul imunitar expus la stres neașteptat: 3 capsule pe zi, de preferat între mese. 

Pentru a susține imunitatea generală: 1-2 capsule pe zi, de preferat între mese.


Reacții adverse si contraindicații Stamatin

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Vă rugăm să consultați medicul în caz de intervenție chirurgicală iminentă sau administrare concomitentă de medicamente anticoagulante. 

MAI POTI CITI