TESTO Shot păreri forumuri, beneficii si contraindicații, mod de utilizare

Analiză păreri TESTO SHOT fiole Pro Nutrition, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit Testo Shot, cat timp se ia Testo Shot, Testo Shot ingrasa:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Testo Shot. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun supliment nutritiv potrivit pentru sportivii  care doresc mai multă energie, forță și rezistență.

testo shot pareri forum am folosit

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste

Testo Shot este un supliment nutritiv potrivit pentru orice tip de activitate sportivă, pentru începători și avansați, care doresc mai multă energie, forță și rezistență în timpul antrenamentelor, respectiv amplificare dezvoltării musculare, și procesului de regenerare. 

Având în vedere efectul de creștere al nivelului de T, acest supliment se recomandă cu precădere pentru bărbați, însă fiecare ingredient din compoziție, inclusiv extractele naturale, sunt extrem de benefice și pentru femei. 

Test Shot este un pre-workout eficient prin creșterea nivelului de energie, forță și anduranță, iar datorită extractelor cu un efect benefic prelungit asupra evoluției tale și stării de bine generale, accelerând recuperarea și dezvoltarea musculară.

Consumând Testo Shot vei obține mult mai repede și mai ușor rezultatele dorite indiferent de tipul de activitate sportivă practicată. 

Ingrediente compozitie

Apă purificată, sirop de zahăr invertit (70% substanţă uscată), extract din fructe de Tribulus Terrestris (Tribulus Terrester Linn., 90% saponine), citrat de magneziu, acidifiant (acid citric), L-arginină, DL malat de L-citrulină, extract din rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera, 7% withanolide, 1% alcaloizi), arome, extract din ciuperci Cordyceps (Cordyceps sinensis, 10% polizaharide), extract din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum, 10% saponine), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu), pudră din rădăcină de Maca (Lepidium meyenii), extract din seminţe de guarana (Paulinia Cupana Kunth, 22% cofeină), extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale, 5 % gingeroli), citrat de zinc, conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).

Efectul antiinflamator al produsului este susținut printre altele de extractul de ciuperci Cordyceps (10% polizaharide), care la fel poate crește și nivelul de T, și performanța atletică. Asemenea celorlalte extracte din compoziție și Cordyceps poate avea numeroase avantaje pentru starea generală de sănătate, având și proprietăți anti-aging.

Extractele din semințe de Fenugreek (10 % saponine), rădăcină de ghimbir (5 % gingeroli), rădăcină de Maca, și semințe de Guarana de asemenea cresc nivelul de T, contribuie la reglarea nivelului glicemic, amplifică energia și anduranța, ar putea reduce nivelul de colesterol și au efect anti-inflamator.


Mod de administrare - dozaj

Doza optimă de Testo Shot este o monodoză (25 ml), care poate fi consumată de cel mult 3 ori pe zi. 

Agitați puternic o monodoză (25 ml) și consumaţi-o cu cel puțin 15-30 minute înaintea unei activitați fizice intense. 

Când ar trebui să consumi Testo Shot

Datorită proprietăților sale, un moment ideal pentru a consuma Testo Shot este cu cel puțin 15-30 minute înaintea unei activități fizice intense, pentru a-ți îmbunătăți performanțele.

Reacții adverse si contraindicații

Iiti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI