TONISPRET pareri forumuri, rezumat prospect, beneficii si contraindicatii

Analiză păreri TONISPRET comprimate Bionorica, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se ia Tonispret, Tonispret ingrasa, am folosit Tonispret:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment homeopat și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Tonispret comprimate. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri tonispret comprimate forum homeopat

 Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament homeopat pentru laringite, faringite şi amigdalite.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficient si lipsit de contraindicatii si efecte adverse.

Ce este si pentru ce se foloseste Tonispret comprimate

Medicament homeopat indicat în laringite, faringite şi amigdalite.

Indicaţiile derivă din tabloul remediilor homeopate. Acestea includ inflamaţiile acute ale faringelui, laringelui şi amigdalelor.

Este indicat copiilor cu vârsta peste 1 an, adolescenţilor şi adulţilor.

Ingrediente compoziti 1 comprimat:

• Capsicum annuum  Dil. D3 75 mg  
• Guaiacum   Dil. D3 75 mg  
• Phytolacca americana  Ø 50 mg
• Excipient cu efect cunoscut: conţine lactoză monohidrat 250 mg.

Mod de administrare - dozaj

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani și peste:

- în faza acută: 1 comprimat la fiecare jumătate de oră sau la fiecare oră, de cel mult 12 ori pe zi;
- în faza cronică: 1 comprimat de 1-3 ori pe zi.

La copii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 5 ani se administrează cel mult jumătate din doza pentru adulţi, la copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani – cel mult două treimi din doza pentru adulţi.

Comprimatele se menţin în cavitatea bucală până la dizolvare completă. Pentru administrare la copii, comprimatele se dizolvă în puţină apă.

Ca orice alte medicamente, medicamentele homeopate nu trebuie utilizate o perioadă mai lungă de timp fără recomandare medicală.

Deoarece nu există date adecvate privind utilizarea acestui medicament la copii cu vârsta sub 1 an, Tonsipret comprimate nu trebuie administrat la această grupă de vârstă


Reacții adverse si c
ontraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Nu utilizati Tonsipret comprimate:

- daca sunteti alergic la Capsicum annuum, Guaiacum, Phytolacca americana sau la oricare dintre
celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6);

- in timpul sarcinii si in perioada alaptarii.

MAI POTI CITI