AFA STEM Herbagetica păreri forumuri medicamente regenerare celulară

Sentiment păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Despre medicamentul afa stem, Alga afa pareri, Alga afa contraindicatii. Afa stem complex forum, Afa stem 60 capsule herbagetica sau Afa stem regenerare celulara:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre AFA Stem Herbagetica. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri afa stem complex forum medicament regenerare celulara

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament care stimulează producţia de Celule Stem.

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste AFA Stem Herbagetica

Supliment natural care stimulează producţia de Celule Stem, inhibă formarea şi dezvoltarea formaţiunilor tumorale.

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) este o raritate a naturii cu efecte benefice extraordinare asupra stării de sănătate. 

Are efecte excepţionale în stimularea producţiei de Celule Stem în organism şi regenerarea acestuia.

Studiile ştiinţifice care au fost făcute au arătat că pigmenţii albaştri şi verzi existenţi în această algă stimulează nu doar producţia de Celule Stem din măduva spinării, ci şi migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele.

Celulele Stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica la nesfârşit, putându-se diferenţia şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman. Celulele stem sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naştere (celulele stem embrionare),

BENEFICII și proprietăți terapeutice

deficienţe imunitare
refacere rapidă dupa traumatisme sau intervenţii chirurgicale
reumatism (osteoartrită, poliartrită reumatoidă etc.)
Parkinson
Adhd
Alzheimer
lupus
boala Huntington
colagenoze, boli auto-imune în general
hepatită virală A, B, C, ciroză
leucemie
TBC

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) - 400 mg  
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu 50% Proteine - 10 mg 


Mod de administarre

• Administrare adulți câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi                                  

• Administrare copii câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi  

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

 Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI